Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Горелка за изолация – предимство на доброто оборудване

Написано от: hydrosystemsbg 23/05/2018 0 Коментари

Ние от фирма „Хидроизолационни системи” ООД Ви предлагаме американски горелки с марка Magnum за газопламъчно заваряване на битумни хидроизолационни мембрани.

Целта на хидроизолацията е да спира проникването на вода, да защитава конструкцията от въздействието на вода и влага и, не на последно място, да сведе нивата на влагата в дома ни до минимум. Лошото е, че тази влага си пробива път посредством безброй начини-от покрива (през комини, улуци в неизправност, разместени керемиди, разлепена хидроизолация и т.н).

Качествено изпълнената хидроизолация на покрива на вашия дом е гаранция за качество, надеждност и когато е правилно изпълнена с качествено оборудване, системата се явява и стабилна бариера срещу проникването на влага, вода, атмосферни изпарения отвън навътре към вашия дом.

Ето защо не само качеството на материала, но и качеството на оборудването, с което той се полага са предпоставка за надеждна изолация на вашия покрив.

За всички професионалисти, предлагаме американските горелки Magnum, които са с тяло от месинг и 10 метров висококачествен маркуч от каучук.

Изключително мощни и производителни са.

Снабдени са с възможност за смяна на тялото с т.нар. бърза връзка, която е в по-малък размер с цел бърза смяна на тялото за обработка на по-трудно достъпни места.

Гаранционният срок на горелката е 10 години!

Доверете се на американското качество!

За повече информация, обадете се на тел. 0888/ 59 59 17.