Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Лентата WebSeal – надеждна хидроизолация за сифони и линейни отводнители

Написано от: hydrosystemsbg 28/06/2018 0 Коментари

Уплътнението на отводнителни елементи в банята може да изглежда на пръв поглед лесна работа, но е изключително важен елемент за надеждната хидроизолация както на сифони с вътрешно отводняване и душканали, така и на сифони с външно отводняване. С лентите WebSeal можете да направите хидроизолацията на сифона във вашата баня бързо, лесно и най-важното – гаранторано! Лентите са устойчиви на високи температури и залепват за основата само и единствено посредством натиск.

 

Лените са универсални, залепват към разнообразие от материали като замазка, бетон, камък, метал, стъкло и т.н. 

 

За приложението им в бани/тераси и душкабини, Ви предлагаме моделът се нарича WebSeal, с текстилен гръб е, за нансяне на мазана хидроизолация, замазка и др. финишни покрития. 
 

Хидроизолационната лента WebSeal може да служи като маншет към воронки/ сифони за баня/ тераса, с корпус, който да се изолира, за да се направи водонепропусклива връзка между периферията на воронката и замазката в комбинация с мазана хидроизолация. 
 

По-специално за връзката между замазката и сифона за баня/ тераса предлагаме готови парчета самозалепваща лента с размер 30см х 30см, които да покрият полата на воронката.

За обработката на линейните сифони предлагаме лента с ширина 5см, която е напълно достатъчна, за да покрие периферията на сифона и прилежащата към него основа от бетон/ замазка и т.н. и да направи водонепропусклива връзка. 
 

За хидроизолация на линейни сифони за баня можете да използвате лентата 
WebSeal с ширина 5 см, която е напълно достатъчна, за да направи гарантираната хидроизолационна връзка между сифона и замазката. 

 

ВАЖНОСамозалепващите ленти EternaBond относно приложението им за бани са устойчиви на постоянната шокова смяна на водата от студена към гореща и обратното и затова са в пъти по-качествен и издържлив продукт отколкото обикновените ленти, които са включени в комплектите за монтаж на линейните сифони и воронки за баня и които след 1-2 години се разлепят и започват да правят проблеми с хидроизолирането на въпросния участък. Лентите EternaBond имат гаранционен срок от 10 години, в който вие оставате спокойни за надеждната хидроизолационна връзка на тези проблемни места.