Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Хидроизолационна пола за сифони WebSeal 305мм х 305мм

Написано от: hydrosystemsbg 02/08/2017 0 Коментари

Хидроизолационна пола за сифони WebSeal 305мм х 305мм

За хидроизолацията на вашата баня, тераса използвайте самозалепващата пола 30см х 30см с текстилен гръб WebSeal!

 

Хидроизолационната лента WebSeal е приложима за хидроизолация и осигуряванe на херметическа непропускливост на сифони с вътрешно отводняване и душканали, сифони с външно отводняване за баня, тераса, спа центрове и др!

Хидроизолационната пола WebSeal с размери 305мм х 305мм може да служи като маншет към воронки/ сифони за баня и тераса Viega, HL /или други подобни/ с корпус, който да се изолира, за да се направи водонепропусклива връзка между периферията на воронката и замазката в комбинация с мазана хидроизолация.

По-специално за връзката между замазката и сифона за баня/тераса предлагаме готови парчета самозалепваща лента с размер 30см х 30см, които да покрият полата на воронката. За обработката на линейните сифони предлагаме лента с ширина 5см, която е напълно достатъчна, за да покрие периферията на сифона и прилежащата към него основа от бетон/замазка и т.н. и да направи водонепропусклива връзка.
 

За хидроизолация на линейни сифони за баня можете да използвате лентата
WebSeal с ширина 5 см, която е напълно достатъчна, за да направи гарантираната хидроизолационна връзка между сифона и замазката.
 

ВАЖНО: Самозалепващите ленти EternaBond относно приложението им за бани са устойчиви на постоянната шокова смяна на водата от студена към гореща и обратното и затова са в пъти по-качествен и издържлив продукт отколкото обикновените ленти, които са включени в комплектите за монтаж на линейните сифони и воронки за баня и които след 1-2 години се разлепят и започват да правят проблеми с хидроизолирането на въпросния участък. Лентите EternaBond имат гаранционен срок от 10 години, в който вие оставате спокойни за надеждната хидроизолационна връзка на тези проблемни места.

 

Поръчайте от раздел ленти EternaBond в меню Продукти или кликнете тук