Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

DoubleStick лента на Eternabond за перфектен ремонт на покрива

Написано от: hydrosystemsbg 24/08/2018 0 Коментари

Лентите на EternaBond са не само чудесно решение за ремонт на покрива, но и за всички пукнатини във и около Вашият дом. EternaBond е гъвкава, съвместима е с всички видове покривни покрития и е лесна за използване .. Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! За да се залепи лепенката повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията. За обработка на повърхностите е препоръчително да използвате EternaClean – чистител или EternaPrime – грунд. За да залепне и да действа като  хидроизолиращ елемент обаче лепенката трябва да се залепи с натиск. Посредством натиска с ръка или с металния ролер на EternaBond вие активирате процеса на залепване. Структурата на лентата се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant на EternaBond - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Самозалепващите ленти прилепват върху разнообразие от повърхности включително върху трудноуплътняеми покривни материали като: EPDM, TPO, PVC, CSPE/Hypalon, CPE, SBS, APP модифициран битум, керемиди, алуминий, гипсови плоскости, дърво, полиетилен, пропилен, полистирен, стъклопласти, тухли, бетон, зидария, OSB, термопласти.   

 

DoubleStick е лепенка със свалящ се силиконов филм от всяка страна. Лепенката е създадена, за да свързва две повърхности помежду си, дори и такива, които са направени от два или повече разнородни мартериала.

 

DoubleStick може да служи и като маджун за прозорци например. Това става, когато отстраните двата слоя на силиконовия филм и навиете лепенката във формата на въже. След това поставете върху мястото, за да запечата отвора. Лепенката може да се полага към сухи повърхности при температура от 65,5 Сº до -28,8 Сº. Повърхността трябва да се обработи предварително с грунд EternaPrime при температура на околната среда от 4 Сº до -28,8 Сº.

 

DoubleStick не може да се използва на места, където има налягане от тръбни системи и при опорно- структурни решения.