Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Есенните ремонти с лентите ETERNABOND – спокойствие за вас

Написано от: hydrosystemsbg 17/09/2018 0 Коментари

При ремонт на покриви е важно да се знае, че съществуват редица дейности, за които е необходима голяма доза професионализъм и познания, дори и за най-обикновенния ремонт. В много от случаите имаме дефекти по покрива допуснати още при изграждането, като неправилно поставени подпори, обшивки, изолации, греди, спестени елементи с цел по-изгоден ремонт, което довежда до пропадане на покрива и протичане. Всички тези и още много други проблеми се нуждаят от правилна преценка, за това как да се отстранят, за което се изисква опит и познания.


Материалите за ремонта на покриви в днешно време са много и от най-различни производители, което прави избора им доста трудно и даже рисковано непознаването им. Винаги избирайте фирми и майстори за ремонта на покрива, които имат дългогодишен опит. Именно по този начин ще си гарантирате качествено и сигурно изпълнение. Тъй като ремонтът на покрива е сериозна и важна стъпка, а и не малка инвестиция, не бива да се правят компромиси относно избора на изпълнител.


Сигурен сигнал за ремонт на покрива са течовете, набъбването на определени области на мембраната в следствие на вътрешни течове, мокри петна. Трябва да бъдете наясно и със състоянието на покрива – с какво е покрит, какво е състоянието на покритието, каква е покривната конструкция. Това обикновено става по време на пороен дъжд или през периода на интензивно снеготопене. Най-точно проблемът може да се открие след цялостен оглед на покрива. Колкото по-скоро бъде открит проблема, толкова по-лесно ще бъде отстраняването му.


В зависимост от степента на увреждане, проблемните участъци могат да подлежат или на частичен или на цялостен ремонт. 
За частичните ремонти, като например разлепени снадки в покривната мембрана, пробиви, дупки, пукнатини и т.н. можете да използвате лентата RoofSeal PLUS! Лентата е хидроизолационна и уплътнителна, залепя се бързо и лесно, без нагряване и др. подобни. Единственото изискване е да почистите предварително повърхността от прах, мръсотия и т.н., за да залепите лентата. 


RoofSeal PLUS е устойчива на атмосферните условия – гърба й, който се предлага в черен или бял цвят, е устойчив на вредните ултравиолетови лъчи и не се нацепва, напуква или разлепя нито при високи плюсови, нито при ниски минусови температури. 
Дължината на лентата е 7.6м’. Ширината, на която се предлага е от 5, 10 или 15 см. В зависимост от конкретния участък, който подлежи на ремонт. 


Изполвайте RoofSeal PLUS и за примостване, хидроизолация и уплътнение на връзката между алуминиева дограма и тераса, между алуминиева дограма на прозорец и фасада и на още много други места, където обикновените конвенципонални средства не биха могли да се справят. 
Така ще останете спокойни и подготвени за предстоящия зимен сезон, тъй като лентите ETERNABOND са с гаранция от 10 години!