Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

ETERNABOND RoofSeal – за вашия покрив от ламарина!

Написано от: hydrosystemsbg 18/09/2017 0 Коментари

ETERNABOND RoofSeal за вашия покрив от ламарина!

Направете лесен и бърз ремонта на т.нар. еднопластови покривни системи. Ако имате ламаринен покрив на ваше хале, производствена сграда, козирка и т.н. един от начините да удължите неговия живот е да залепите лентата EternaBond RoofSeal върху проблемните участъци или да подсигурите местата на снадките на ламарината, за да избегнете появата на течове.

 

Запечатайте всяко откъсване, разкъсване или отворен/разлепен шев в покривната мембрана със самозалепващата лента за хидроизолации RoofSeal. Лентата RoofSeal е най-доброто решение за ремонт на течове с цел хидроизолация и уплътняване. Това е изборът на професионалистите за ремонт на покрива!

Самозалепващата лента RoofSeal осигурява водоплътна и дълготрайна връзка между две или повече еднородни или нееднородни повърхности. Структурата й се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой на лентата RoofSeal се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond®, който е единственият уред, препоръчан при монтаж. Веднъж залепена, лентата се слива с повърхността на молекулярно ниво и е почти невъзможно да бъде отлепена!

Лесен и бърз монтаж в 3 стъпки:

  1. Почиствате
  2. Залепяте
  3. Натискате ... ГОТОВО!