Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Хидроизолация и уплътнение на разнородни материали

Написано от: hydrosystemsbg 23/05/2018 0 Коментари

Обработките на специфични участъци на покрива винаги са били предизвикателство за всеки професионалист. Такива обработки са от една страна трудни за изпълнение, а от друга – трябва да се направят надеждно, за да няма течове на покрива.

Това са т.нар. слаби места на покривната система, защото най-често са предпоставка за поява на течове след време.

Свързването на различни материали, като например битумна хидроизолация и мазилка, битумна хидроизолация и стъклопакет на покривен прозорец, битумни керемиди и ламаринена обшивка, декоративен камък и парапет, обработката на тръби, стойки на климатици и т.н. е възможно с иновативните и уникални по състава си ленти ETERNABOND!

 

Лентите са продукт на американски производител и са разрботени по специална технология на смесване на синтетични смоли, вградени капсули грунд и няколко вида каучук. Всичко това, взето заедно, води до отличните технически характеристики на лентите, част от които са силна гъвкавост, устойчивост на високи плюсови и ниски минусови температури.

Лепилото на лентите се активира само чрез натиск – с ръка или с валяка EternaBond, разработен спеацилно за работа с лентите.

Уникалният състав на лентите, който няма нищо общо с известните на пазара битумни/ бутилови ленти, не изисква да нагрявате EternaBond и др. подобни.

Освен условието за натиск, другото задължитело условие за монтаж на лентите е с предварително почистване на повърхността.

  1. Почиствате
  2. Залепяте
  3. Натискате и ... Готово!

Това са трите лесни и бързи стъпки за монтажа на лените.

Затова лентите за хидроизолация и уплътнение EternaBond могат да се използват от професионалисти, но и от непрофесионалисти, за домашна употреба за ремонт на вашия покрив, козирка, улук, сайдинг и т.н. Също така и за ремонт на каравани и кемпери.

Попитайте за подходящия за вас модел на лента EternaBond на тел. 0888 59 59 17.