Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

ХИДРОЗИОЛАЦИОННА ПОЛА WEBSEAL ЗА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА СИФОНИ И ЛИНЕЙНИ ОТВОДНИТЕЛИ

Написано от: hydrosystemsbg 10/01/2018 0 Коментари

Лентата е хидроизолационна /с размери 30,5 х 30,5см/ и поради покритието си от Геотекстил може да се използва като основа за нанасяне на боя, мазилка, мазана хидроизолация и т.н.,  може да служи като маншет към воронки/ сифони за баня и тераса или други подобни/ с корпус, който да се изолира, за да се направи водонепропусклива връзка между периферията на воронката и замазката в комбинация с мазана хидроизолация. 

 

Самозалепващите ленти EternaBond относно приложението им за бани/ тераси са устойчиви на постоянната шокова смяна на водата от студена към гореща и обратното и затова са в пъти по-качествен и издържлив продукт отколкото обикновените ленти, които са включени в комплектите за монтаж на линейните сифони и воронки за баня и които след 1-2 години се разлепят и започват да правят проблеми с хидроизолирането на въпросния участък. 

 

Монтажът на WebSeal става, като я поставите върху участъка за ремонт, след което постепенно отлепяте защитния филм, за да предотвратите замърсяване на лепенката преди полагане. За да залепне и да действа като хидроизолиращ елемент обаче върху лепенката трябва да се упражни натиск. Посредством натиска с ръка или с металния валяк на EternaBond вие активирате процеса на залепване.

 

Лепенката може да се реже и обвива около обекти с всякаква форма. За монтажа не са ви необходими никакви специфични уреди, можете да я залепите сами, следвайки ТРИТЕ ЛЕСНИ СТЪПКИ: ПОЧИСТВАТЕ, ПОЛАГАТЕ, НАТИСКАТЕ!

 

При залепване върху основа, която трябва да се хомогенизира /замазка, бетон/, трябва да използвате грунд ETERNAPRIME.