Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

RoofSeal PLUS – ХИДРОИЗОЛАЦИОННОТО РЕШЕНИЕ ЗА ГРАПАВИ ПОВЪРХНОСТИ!

Написано от: hydrosystemsbg 08/09/2017 0 Коментари

RoofSeal PLUS – ХИДРОИЗОЛАЦИОННОТО РЕШЕНИЕ ЗА ГРАПАВИ ПОВЪРХНОСТИ!

 

RoofSeal PLUS е революционно средство за ремонт на кръпки и малки участъци от вашия покрив, което ви позволява да избегнете цялостния ремонт на покрива и да удължите неговия живот!

  

 

Използвайте RoofSeal PLUS за ремонт на вашия покрив, каравана/кемпер, участъци от зидария, бетон, поцинкована ламарина и още много други!

 

Предлагаме я в 2 цвята:

  • Бял цвят
  • Черен цвят

Както и 3 вида ширини:

  • 5см
  • 10 см и
  • 15см

 

Хидроизолационната лента RoofSeal PLUS е вашето гарантирано средство за ремонт на битумна хидроизолация с посипка или други грапави/ неравни повърхности, като дърво, бетон, керемиди, битумни керемиди и т.н. Запечатайте теча на вашия покрив с тази универсална хидроизолираща лента, която може да залепне към еднородни или разнородни повърхности – битумни керемиди, битумна мембрана и бетон/ дърво, стъкло и т.н.

 

RoofSeal PLUS е самозалепваща лента, предназначена за обработка/ ремонт/ уплътняване на пробиви в по-дълбоки, грапави повърхности, като битумни мембрани, фасади, вътрешни мазилки и др. Самозалепващата лента RoofSeal PLUS е с по-голяма дебелина /1,65мм/, което й позволява да залепне за повърхносттта, обирайки по този начин неравностите, без да се нацепи или надупчи.

 

Микрополимерната технология в състава на лентата – синтетични смоли и вградени капсули грунд позволяват лентата да се залепи за основата и да осигури херметическа непропускливост срещу вода, влага, сняг и т.н. Технологията MicroSealant на ETERNABOND не позволява на лентата да се нацепи или надупчи впоследстие, защото не само гърбът на лентата е UV-устойчив, но и лепилния слой!

ПОРАДИ ТОВА ЛЕНТИТЕ ETERNABOND СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ПОЗНАТИТЕ БИТУМНИ/ БУТИЛОВИ ЛЕНТИ.

 

ЕФЕКТИВНОСТ:

-100% водоустойчив продукт

- лепилният слой се активира само чрез натиск - с ръка или с метлния ролер EternaBond

- залепва към разнообразие от повърхности

- залепва към повърхността на молекулярно ниво= по-висока повърхностна адхезия

- с вграден грунд

- лесен монтаж в три стъпки: ПОЧИСТВАТЕ, ЗАЛЕПЯТЕ, НАТИСКАТЕ.... ГОТОВО!

 

ВНИМАНИЕ: Единственото ограничение, че лентите не са пригодени за опорно-структурни решения т.е. няма носеща сила.