Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Хидроизолация за вашата баня – с новия ни продукт лента WebSeal 30.5 х30.5см

Написано от: hydrosystemsbg 15/11/2018 0 Коментари

Хидроизолацията, както на покрива на вашия дом, така и във вътрешните помещения е еднакво значима за липсата на течове, влага или мухъл. Едно от слабите места в хидроизолацията на мокри помещения е недобрата или липсата на обработка на отводнителни елементи, като сифони и линейни отводнители. Много често поради тази причина започват проблеми след първата година от експлоатация, които се изразяват в подпухване, задържане на влага, дори смяна на сифон, линеен отводнител и т.н.

Друг рисков фактор за появата на проблеми в хидроизолацията на вашата баня е и рязката и много често шокова смяна на водата от гореща към студена, което оказва голямо влияние.

Вариантът, който ние ви препоръчваме и който е вече изпитван, както от нас, така и от клиентите ни, е хидроизолирането на отводнителните елементи с хидроизолационната лента WebSeal  с размер 30.5 х 30.5см. При воронки/ сифони за баня с т.нар. пола е препоръчително да залепите лентата WebSeal върху полата на воронката, след което да изрежете лентата по отвора на воронката. Върху вече залепената лента след това можете да завършите детайла с мазана хидроизолация. По този начин вие оставате сигурни, че връзката между сифона, замазката отдолу и мазаната хидроизолация е направена надеждно, посредством лентата WebSeal.

Едно от предимствата на лентите ETERNABOND е именно способността им да свързват повече от една различни по състав повърхности и материали. Другото им предимство е че устояват на широки температурни диапазони – от много ниски минусови темпераури до много високи плюсови. По този начин се гарантира издържливостта им в продъжение на 10 години!

 

За повече информация – свържете се с нас на тел. 0888/ 59 59 17