Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Изложение InterExpo Center 15-18 Март 2017

Написано от: hydrosystemsbg 27/02/2017 0 Коментари

ПОКАНА

 

Фирма „Хидроизолационни системи” ООД Ви кани на

Изложението „БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА”

15-18 март 2017 г., гр. София 

 

на което имаме удоволствието да Ви представим американски хидроизолационни продукти за строителния бранш от най-ново поколение:

  • Двукомпонентни пенообразни лепила Millennium за изграждане на топлоизолационни и хидроизолаципонни системи за гражданското и промишленото строителство, екологично съобразено лепило Millennium One Step Green; с бърз монтаж, без термомостове и без отворено време за реакция.
  • Универсални самозалепващи ленти EternaBond за ремонт, хидроизолация и уплътняване. Салозалепвашите ленти са подходящи са ремонт на покриви, каравани, кемпери, ламарина, фасада, дограма, за уплътняване на подови/линейни сифони за баня и тераса и още много други. С гаранция 10 години!
  • Рамки Lockin’ Pocket за хидроизолация на различни елементи на покривни преминавания – стойки на крачета на климатици, вентилация, антени и др. видове изходи на покрива.

 

Иновативните продукти на американския прозиводител „ROYAL Adhesives&Sealants” нямат аналог към момента на българския пазар, осигуряват съвършено нов поглед върху строителния процес и са конкретно свързани с покривните хидроизолационни работи, довършителните работи, както и дограми, окачени фасади, тенекеджийски работи, ОВК, климатизация, каравани, кемпери, ремонти у дома и др.

 

Очакваме Ви!

Етикети: Изложение