Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Как да направим ремонт на съществуваща хидроизолация?

Написано от: hydrosystemsbg 25/06/2018 0 Коментари

Съществуващото покритие на вашия покрив има своя срок на годност.

Когато покритието започне да старее е необходимо да се правят периодични прегледи, да се следи състоянието му, за да се открият дребните проблеми навреме и да не се превърнат в сериозни течове.

Кои са най-слабите места на съществуващата хидроизолация?

Обикновено едни от най-слабите места на покривите са т.нар. снадки – местата на презастъпване на хидроизолацията, както и местата, където се правят обработки около отводнителни елементи, комини, шапки и т.н. След няколко години от експлоатацията на покрива е възможно да има участъци с процепи, разлепяния и т.н. , които са сериозна предпоставка за появата на течове, влага, вътре в подпокривните помещения и изобщо – това е свъразно с неприятности.

Какво можем да използваме за ремонта на хидроизолацията?

Независимо дали вашият покрив е с битумна /двупластова/ или синтетична TPO /еднопластова/ хидроизолация, вие можете да използвате самозалепващите ленти RoofSeal или RoofSeal PLUS, за да изолирате местата на снаждане на мембраната и уастъците, където има пробиви, дупки и т.н. откъдето би могла да проникне вода. Монтажът на уникалната по състав лента с марката EternaBond е изключително лесен. Всеки професионалист или непрофесионалист може да използва тези продукти. Трябва само да следвате трите лесни стъпки за монтаж – Почиствате повърхността / с чистител EternaClean, вода, ацетон или коресилин/, залепяте лентата, натискате, за да активирате лепилния състав от каучук, синтетични смоли и вградени капсули грунд. ГОТОВО!

Можем ли да ремонтираме грапави повърхности?

За грапавите повърхности, каквито са битумните мембрани с посипка използвайте лентата RoofSeal PLUS, която е с по-плътен лепилен слой, за да обира грапавините на битумната мембрана, а лентата RoofSeal е приложима за гладките еднопластови мембрани – синтетични TPO хидроизолации и металните покриви също така. По този начин вие удължавате живота на вашия покрив и спестявате средства от цялостен ремонт или ремонт на сериозни течове, които биха довели и до ремонт вътре в сградата. С лентите  EternaBond вие спестявате врем, средства и излищни главоболия. Лентите са с гаранция 10 години!

 

Попитайте за вашата лента тук – 0888/ 59 59 17