Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Как да ремонтираме метален покрив през лятото

Написано от: hydrosystemsbg 11/06/2018 0 Коментари

Летният сезон традиционно е сезон не само за отпуски и почивка, пътуване и море, но е и благоприятно време за ремонтни работи. Най-доброто предимство на ремонта, е когато можем сами да го направим, защото така не зависим от срокове, майстори и т.н.

По-специално ремонтът на покрива, независимо дали е на жилищен блок, промишлена сграда, вашата къща или каравана, е отговорен ангажимент, към който трябва да подходим сериозно. За да бъде този ремонт надежден и гарантиран, трябва да използваме качествени материали, които да бъдат устойчиви на редица характеристики – високи и ниски температури, ултравиолетови лъчи, трафик на покрива и т.н. При всички положения, ремонтът е далеч по-приемливия за клиентите вариант, тъй като от една страна спестява средства за цялостен ремонт, от друга страна се извършва в пъти по-бързо. А ремонтът, направен с качествени материали, би гарантирал увеличаване на живота на вашия покрив.

 

Какво представляват металните покриви?

Металните покриви, като вид покриви, определено са устойчиви, поради материала, от който са направени. През последните години металните покриви стават все по-популярни. Те са красиви, колоритни и добавят стойност към сградата. Една от основните причини, поради които металните покриви добавят стойност, е, че те имат дълъг живот.

Независимо от това, колкото и да са устойчиви, ремонт и поддръжка на метални покриви е от съществено значение, за да се гарантира, че те ще продължат толкова дълго, колкото се очаква.

 

Какви проблеми възникват, когато ремонтираме метален покрив?

Всички метални покриви имат снадки, в които отделните парчета се съединяват. За монтажа се използват и уплътнители. С течение на времето тези уплътнители започват да не издържат, стават твърди, свиват се или се напукват, губят еластичността си и се отделят с течение на времето. Днес обаче има алтернатива на старите бутилови и уплътняващи средства - това е MicroSealant® технологията, от която са направени лентите EternaBond®. MicroSealant® е уникална химия по своя състав, формулирана като практически невидима за опустошенията на природата. Eternabond® е създадена да бъде крайният покривен уплътнител за мтални покриви. Eternabond® е лесна за употреба лента и осигурява постоянна фиксация за всякакви течове, независимо от вида метален покрив, върху който се използва. EternaBond® бързо се превръща в № 1 в САЩ уплътнител за покривни професионалисти.

 

Какво да изберем за ремонта на покрива ни от метал?

Изграден с най-модерното и агресивно лепило MicroSealant®, което се предлага на пазара днес, EternaBond®, който има вграден грунд, изисква минимална подготовка, за да може да се използва ефективно и от най-неопитен начинаещ. Лесен и бърз за употреба, моделът RoofSeal е проектиран да издържа на екстремни горещи и студени температури и може да се разшири нагоре с 700% от първоначалния си размер. В комбинация със стабилната си UV защита, ремонтът или реставрацията на покрива с EternaBond® е на практика постоянен ремонт.

Монтаж в 3 лесни стъпки.

10 години гаранция!

 

Свържете се с нас за повече информация и поръчка: 0888/ 59 59 17.