Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Как да ремонтираме мобилния си дом по време на ваканция

Написано от: hydrosystemsbg 13/06/2018 0 Коментари

Лятна ваканция, зимен къмпинг, в планината, на морето, в града или около света? Накъдето и да Ви води пътуването: Караваните и кемперите са перфектното развлечение за вашата почивка, екскурзия или разходка.

Т. нар. мобилни домове, са снабдени с всякакви екстри, за да бъде вашето пътуване удобно, компактно и незабравимо!

В такива моменти човек не мисли за евентуалните проблеми, които биха могли да го сполетят, а и по време на път ремонтните работи са трудни за изпълнение тъй като сме в движение и не винаги можем да намерим сервиз или майстор наблизо.

Проблемите могат да се задълбочат, ако има теч на покрива на вашата каравана или кемпер и в резултат на това водата започне да си проправя път към вътрешна стена, интериора и т.н. 

Затова, тръгвайки на път вие трябва да сте сигурни, че бихте могли да се споравите с някои от евентуалните проблеми, като течове на покрива и уплътнение на изходите на покрива.

Затова ви препоръчваме продукт № 1 в САЩ за хидроизолация на каравани и кемпери – самозалепващата лента RoofSeal на EternaBond, разработена по уникалната патентована технология MicroSealant. Лепилният слой на ленатат се сътои от синтетични смоли, каучук и вградени капсули грунд, които се активират при натиск. Това е единствената технология за монтаж – без нагряване и др. подобни. Лентите имат отлични технически характеристики, произвеждат се в няколко ширини от 5, 10 и 15см и са в бял цвят, за да пасват идеално на цвета на покрива на вашия мобилен дом.

Лентата RofSeal има срок на годност 5 години, с UV-устойчив гръб и лепилен слой е, залепя се само чрез натиск и затова е предпочитана за ремонт и обработки по покрива на каравани и кемпери.