Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Как да ремонтираме покрива на караваната си?

Написано от: hydrosystemsbg 31/10/2017 0 Коментари

Как да ремонтираме покрива на караваната си?

В тази статия ще Ви покажем как да ремонтирате покрива на караваната си в три лесни стъпки. Последвайте стъпките за монтаж и се уверете колко лесен може да бъде ремонта единствено с лентите за хидроизолация!

  1. Почистете основата – с вода, коресилин, ацетон или със специално разработения за лентите чистител-спрей EternaClean.
  2. Започнете да залепвате лентата, като отлепяте зашитния филм постепенно.
  3. Натиснете лентата – с ръка или с метален валяк EternaBond. Чрез натиска лентата залепва за основата, поради което не е необходимо нито нагряване, нито каквото и да било друго усилие! Това се дължи на иновативната технология на лентите – смоли, каучук и вградени капсули грунд. 

Използвайте лентата ETERNABOND RoofSeal /5, 10 или 15см/, за да направите бързо, лесно и гарантирано ремонта на вашия кемпер или каравана!

С гаранция от 10 години самозалепващите хидроизолационни ленти ETERNABOND са перфектното решение за ремонта, уплътняване и хидрпоизолация на покрива и други местана вашия мобилен дом!

ВАЖНО! Гърбът на лентите е UV-устойчив, но истинското им предимство се крие в това, че и лепилният им слой е UV-устойчив! Това не позволява на лентата да се напука или нацепи в рамките на гаранционния период!