Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Как да ремонтираме покрива на нашата каравана лесно, бързо и сигурно?

Написано от: hydrosystemsbg 04/06/2018 0 Коментари

Пътуването с каравана сред природата винаги е било приключение, откъдето и да го погледнете. Пътуването с каравана в България си има своите предимства. 

Удобството да разполагате със сигурен покрив и собствено легло на път, са само част от предимствата. Възможността за разходка из природата с кемпер нее за изпускане, тъй като не губите удобствата на дома. 

Лентите ETERNABOND за ремонт на кемпери ви предоставят още по-голяма сигурност по време на път. Лентите са продукт на американския производител ROYAL Adhesives & Sealants и са ленти номер 1 по разпространение. Собствениците на кемпери в САЩ се доверяват на уникалната микрополимерна технология на лентите, за да ремонтират сами покрива на своя кемпер. С лентите можете да направите ремонта бързо, лесно и сигурно! 
Обработете изходите на покрива на вашия кемпер – капандури, антени, лайсни и т.н. с нашата лента RoofSeal, бял цвят, специално разработена за хидроизолация и уплътнение на покриви на кемпери. 

Вземете своята лента с гранация от 10 години и срок на годност 5 години и бъдете спокойни, дори и по време на път. 
Лентите се предлагат и в комплект със стоманен ролер за залепяне, който активира лепилото в лентите само и единствено чрез натиск, както и чистител или грунд за подготовка на повърхността.

Микрополимерната технология в състава на лентите им позволява да залепнат практически върху почти всякакви видове повърхности, гарантира им устойчивост на ниски и високи температури без да се нацепват, напукват или разлепят. 

Макар да изглежда твърде скучен или рисково, пътуването с кемпер всъщност е изключително удобно, а вече и сигурно с лента ETERNABOND под ръка. Без значение, дали искате с приятели да обиколите България, или сте семейство с дете, при всички случаи безкрайно ще се забавлявате по време на една такава ваканция или обиколка.  

Условно, караваните се делят на два вида–обикновена каравана, приспособена за временно живеене, която се транспортира посредством допълнителен автомобил, но може да бъде оставена навсякъде и по всяко време, а вие да използвате транспортното си средство за придвижване по ваш вкус и кемпер — или каравана с кабина, която можете да използвате буквално навсякъде.  

Можете да се свържете с нас на тел. 0888/ 59 59 17 или да поръчате от нашия он-лайн магазин www.hydrosystemsbg.com