Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Каква газова горелка да изберем за хидроизолация?

Написано от: hydrosystemsbg 03/04/2018 0 Коментари

Правилният монтаж и качественото оборудване са взаимно свързани елементи, които са гаранция за издържливостта на хидроизолацията на вашия покрив.

Както качествените материали, така и качественото оорудване, с което се полагат са гаранция за перфектното изпълнение на всяка покривна система – в основи или на покрив на всеки обект.

Газовите горелки магнум за битумна хидроизолация осигуряват перфектно изпълнение благодарение на мощността си и гаранцията си за издържливост с американско качество.

Горелката е снабдена с 10 метров  маркуч от каучук,  лека е и правилно балансирана, с месингова конструкция за устойчивост и надеждност.

Предимството на оборудването е важен елемент от целия процес на монтаж на битумната мембрана, защото монтажът, направен с качествен уред е много по-надежден.  По този начин се спестяват средства за ремонт на оборудването или се избягва честата смяна. Горелките Magnum  имат възможност за смяна с т.нар. „бърза връзка” – по-малко тяло, което е изключително полезно за обработките на покрива по места, като например около вентилации, комини и т.н. Бързата връзка, както сочи самото наименование, осигурява бърза и лесна смяна на голямото тяло на горелката с по-малко такова, с което избягвате излишно време и трудност при обработката на покривни изходи и други по-дребни елементи. А обработката на тези места е изключително важна, тъй като мноо често това са едни от най-проблемните места и предпоставки за течове впоследствие.

10 метровият маркуч от каучук осигурява улесннеие при монтажа, заради по-голямата дължина, а състава от каучук гарантира дълъг живот.

Както всеки опитен монтажник знае, необходимо е основата на покрива да бъде добре почистена и гладка преди монтажа на мембраната, независимо дали покривът е нов или се прави ремонт.

Грундирането на основата преди полагането на битумната хидроизолация е задължителен елемент, за да се хомогенизира основата за полагането на битумната мембрана.

Следващата стъпка за успешния монтаж е качественото оборудване, с което се полага битумната мембрана. Това също гарантира надеждността на вашата система.

Веднъж, след като е готов вашият покрив, е препоръчително да се правят две проверки – една след зимата и една след лятото, за да се следи състоянието на системата.