Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

ETERNABOND – ЛЕСЕН И БЪРЗ МОНТАЖ, ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО!

Написано от: hydrosystemsbg 09/09/2017 0 Коментари

Лентите ETERNABOND са хидроизолационни, мултифункционални самозалепващи ленти за ремонт, херметическа непропускливост и хидроизолация.

 

За да залепите лентата ETERNABOND т.е. да активирате лепилнния слой към повърхността е необходимо само да натиснете лентата с ръка или с металния валяк на ETERNABOND. Натискът активира капсулите грунд, вградени в лентата и тя залепва за основата.

 

Монтажа на лентите се извършва в 3 ЛЕСНИ СТЪПКИ:

  1. ПОЧИСТВАТЕ работната повърхност, като тя трябва да бъде суха; Ако има остатъци от влага, мръсотия, други строителни материали те трябва да бъдат отстранени.
  2.  ЗАЛЕПЯТЕ ЛЕНТАТА към основата, като постепенно отлепяте разделителния филм, за да предотвратите замърсяване на залепващия слой.
  3. НАТИСКАТЕ с ръка или с металния валяк на ETERNABOND, за да активирате лепилния слой на лентата.

 

 

ВАЖНО: Лентите могат да се използват и при температури под 0°С, но в комбинация с грунд на ETERNABOND – ETERNAPRIME. Употребата на грунда за обработка на основата е задължителна, когато монтажа се извършва при температура на околната среда между  -29°С до +4°С. Във всички останали случаи, когато основата е порьозна – замазка, бетон, мазилка е силно препоръчително да използвате грунда, за да хомогенизирате повърхността.

 

Обработването на повърхността с ETERNAPRIME намалява необходимостта от почистване на основата.

 

За повече информация, свържете се с нас на посочените контакти.