Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

CopperFlash – лесен и изгоден начин за ремонт на покриви и елементи от медна

Написано от: hydrosystemsbg 13/08/2018 0 Коментари

Медта намира широко приложение във всички сфери на техниката, високите технологии и също така в строителството. Характерно свойство е голямата й електропроводимост, която е 10 пъти по-висока от тази на желязото.

 

Медната ламарина е изключително скъп, но затова пък дълготраен и издържлив материал, поради високото си качество. В този смисъл – покривите от медна ламарина, както и различни покривни елементи, като улуци, водостоци, улами, куполи и т.н., изработени от медна ламарина са скъпо удоволствие и евентуалният им ремонт след време би се оакзал тежка задача за всеки собственик.

 

Вече не! С лентата за хидроизолация и уплътнение CopperFlash на американската марка ETERNABOND® Вие можете дори сами да направите ремонта. Лентата е лесна за монтаж, изисква се спазването на три лесни стъпки за полагане, а вие оставате сигурни за качеството на монтажа и едновременно с това спестявате средства от цялостна смяна на покривното покритие от мед.

 

Лентите сигуряват водоплътна и дълготрайна връзка между две или повече еднородни или нееднородни повърхности. Тяхната структура се състои от уникален по рода си лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой се активира при оказване на натиск с ръка или с метален валяк EternaBond®, който е единственият уред, който се препоръчва за монтаж. Веднъж залепена, лентата EternaBond се слива с повърхността на молекулярно ниво и не е възможно да бъде отлепена! Така разработен, лепилният слой е устойчив на химически контакт, кислород, озон, топлина, студ, на кръговрата на сезоните, което означава, че на практика е невъзможно да се получи температурен шок и вследствие на това възникване на теч от мястото на сжадане.

 

Предпазното покритие на лентите е устойчиво на UV-лъчение. Лепилният слой е защитен посредством силиконов филм, който се отстранява непосредствено преди залепване.

 

Ефективност:

  • 100% водоустойчив продукт
  • залепват към разнообразие от повърхности
  • залепват към повърхността на молекулярно ниво=по-висока повърхностна адхезия
  • с вграден грунд
  • лесен монтаж в три стъпки, без необходимост от специални аксесоари!

 

Устойчивост:

  • запазват гъвкавостта си до -57°С
  • монтаж при температура на околната среда от -29°С до +65°С
  • 10 години гаранция, запазват издържливостта си до 35 години
  • без втвърдяване, нацепване, напукване

 

За повече информация, обедете ни се – 0888/ 59 59 17.