Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Официален представител

Написано от: Хидросистемс 26/11/2016 0 Коментари

Фирма "Хидроизолационни системи" ООД е официален представител за България на американския производител "Royal Adhesives&Sealants". Предлагаме Ви продуктовата гама от самозалепващи лепенки EternaBond, които са с универсално приложение, високо качество и бърз и лесен монтаж!


"ROYAL Adhesives&Sealants" е водещ производител и доставчик на специализирани лепила, грундове, ленти и покрития, предназначени за употреба в секторите: Строителство, Транспорт, Промишленост. Седалището и управлението на компанията е в Саут Бенд, щат Индиана, но разполага и с изнесени производства във Великобритания, Германия, Франция, Китай.


По-специално, за раздел покриви, Ви предлагаме лепила за полагане на топлоизолации и покривни мембрани, специални лепенки за всякакъв вид ремонти, уплътнители, грундове. Това са универсалните лепила и уплътнители Millennium One Step Foamable Adhesive, Millennium LPS Sealant, системата за обработка на покривни преминавания Lockin' Pocket Inter-Locking Flashing System и многофункционалните лепенки ETERNABOND.