Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Отзиви на клиентите ни за хидроизолационните ленти ETERNABOND

Написано от: hydrosystemsbg 07/05/2018 0 Коментари

Многофункционалните ленти за хидроизолация и уплътнение ETERNABOND могат да се използват за ремонтни работи на стари покриви, както и съвместно с всякакви покривни елементи – за ремонт или монтаж. 

Благодарение на технологията MicroSealant /микроуплътнители, от който е изграден лепилният слой на лентите/ тези продукти залепват на почти всякакви материали, конструкции и елементи, за да осигурят водонепропускливост и уплътнение.

Лентите могат да се използват за монтаж или ремонт на въздуховоди на покриви, улуци, тръби, крачета на климатични инсталации, люкове, всякакъв вид пробиви, отвори и изходи на покрива на вашия дом, каравана, обект, прозиводствена сгара и т.н.

Лентите са перфектното средство за поддръжка на покрива – когато не е възможно да се направи цялостен ремонт, но се налага частичния ремонт да бъде надежден и гарантиран, нашите клиенти използват лентите ETERNABOND. Удължавайки живота на покрива, вие спестявате средства за основен ремонт, но и оставате сигурни за направените ремонтни работи с нашите ленти ETERNABOND.

Лентите се предлагат в удобни размери от 5, 10 или 15см ширина и премахват необходимостта от други ленти, уплътнители, мастици и др. подобни, не изискват нагряване или заваряване с горещ въздух и т.н.

Ето някои от мненията на наши клиенти:

"Тези ленти имат огромна сила, което е спестило на клиентите ми много пари за обширна поддръжка на покрива"

„Когато изпълнителят може лесно да нанесе продукта на почти всякакъв вид основа, трудът е минимален"

„Лентата е не само чудесна за отстраняване на неизправности, но и работи добре в различни ситуации на поддръжка на покрива, където целим да избегнем основния ремонт”

Много изпълнители на покриви са научили, че предлагането на качествени продукти и услуги е от съществено значени. Независимо дали става дума за EPDM, еднопластова, метална, гранулирана повърхност на покрива, има изобилие от възможности за частичен ремонт или повторно покриване. Този широк спектър от системи отваря нова възможност за изпълнители на покриви. Такива продукти са самозалепващите американски ленти ETERNABOND.