Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

ETERNABOND RoofSeal – перфектното решение за ремонт на съществуваща синетична хидроизолация

Написано от: hydrosystemsbg 09/08/2018 0 Коментари

Имате хидроизолация на вашия покрив, която е на няколко години, но се нуждае от ремонт? Не сменяйте покритието, ремонтирайте проблемните участъци и удължете живота на покрива си!

 

Това е вече възможно с лентите RoofSeal за ТРО мембрана! Залепват перфектно към този вид синтетична хидроизолация и не само! С лентата можете да свържете два разнородни по състав материала и да направите водонепропусклива връзка – напр. ТРО с ламарина, стъкло, мазилка, отводнителни елементи и др.!

 

ТРО мембраните или известни още като FPO мембрани, са ново поколение синтетични хидроизолации, произведени от EPR (гъвкава полипропиленова смес) модифициран полиолефин.

 

Това е екологично чист материал, както от гледна точка на производствения процес, така и като състав на готовите мембрани (съдържат само карбон и водород, без хлор, олово и други вредни  елементи).

 

Лентите ETERNABOND® осигуряват водоплътна и дълготрайна връзка между две или повече еднородни или нееднородни повърхности. Тяхната структура се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой се активира при оказване на натиск с ръка или с метален ролер EternaBond® - единственият уред, който е разработен и препоръчан за монтаж на лентите. Веднъж залепена, лентата EternaBond се свързва с основата на молекулярно ниво и не е възможно да бъде отлепена. Така разработен, лепилният слой е устойчив на химически контакт, озон, кислород, горещина, студ, на кръговрата на сезоните, което означава, че на практика е невъзможно да се получи температурен шок и вследствие на това - възникване на теч от мястото на снаждане.

 

В превод техологията MicroSealant означава микополимер т.е. лепило, коeто се съдържа в самозалепващата лента и което е в състояние да спре почти всякакво изтичане на вода и да хидроизолира всяка повърхност буквално за минути. Лепилото се състои от група уплътнители, които не съдържат двойни връзки между въглеродните атоми. Те са специално формулирани за материална съвместимост, резултатът от която е изключително силна молекулна структура, която е устойчива на светлина, въздух и топлина. Лентите с технологията MicroSealant залепват към почти всяка избрана основа на молекулярно ниво, увеличавайки повърхностната площ в резултат на действието на залепване. За разлика от повечето традиционни свързващи елементи, мазилки, лепенки и лепила, самозалепващите ленти EternaBond с тази технология са устойчиви на околната среда. Те не съдържат разтворители, нито летливи органични съединения, безопасни са за употреба, не излъчват газове, поради което няма да компрометират качеството на въздуха в рамките на сградата или мястото, на което се прави ремонта.

 

Ето защо можете да се доверите на американската технология и гаранцията за качество на продукта от 10 години!

 

Лесно, бързо и надеждно с ETERNABOND®!

 

За повече информация и поръчки – 0888/ 59 59 17 или 052/ 50 57 57.