Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Презентация КАБ, гр. София

Написано от: hydrosystemsbg 06/01/2017 0 Коментари

През м. Декември 2016 г. ние от фирма „Хидроизолационни системи” ООД имахме удоволствието да проведем презентация пред членовете на Камара на Aрхитектите в България, на която представихме продуктите на американския производител “ROYAL Adhesives&Sealants”.

 

Презентацията беше посветена на представянето на иновативните лепила и уплътнители Millennium за изграждане на топло- и хидроизолационни системи за гражданското и промишленото строителство, екологично съобразения модел лепило Millennium One Step Green, самозалепващите ленти за ремонт и хидроизолация EternaBond и зелените покривни системи, които вече навлизат като нова технология и при изпълнението на проекти в България.

 

Презентацията се проведе със специалното участие на Г-н Томас Вандекрус, регионален мениджър за Европа на фирма “ROYAL Adhesives&Sealants”.

 

Иновативните продукти на американския прозиводител „ROYAL Adhesives&Sealants” нямат аналог на българския пазар за строителни материали, осигуряват съвършено нов поглед върху строителния процес и са конкретно свързани с покривните хидроизолационни работи, довършителните работи, както и с дограми, окачени фасади, тенекеджийски работи, ОВК и др.

Етикети: Презентация