Приложение на хидроизолационните ленти

 

 

 

 

 

 

 

EternaBond Приложение

Когато се налага да се направи отвор в основата или в стената на сграда, който след това да се запечата така, че да е надежден и уплътнен.
EternaBond® DoubleStick е перфектното решение за тази ситуация! Двойнозалепващата лента може да се оформя свободно по ваше желание и да запълни всяка пролука и да изолира снадките на тръби от различен вид - PVC тръби, ВиК тръби и др.

1

Двойнозалепващата лента EternaBond® DoubleStick за ремонт на циментови и други видове мазилки.
Когато мазилката започне да се троши проблемът е, че тя просто се разпада около увредената зона. С EternaBond® DoubleStick може да се попълни процепът, както и да се укрепи слабата циментова мазилка около отвора и така да се предпази падането на още мазилка.

Липсата на армировка в състава на двойнозалепващата лепенка й позволява да се увива около всякакви обекти и да застава във всякакви форми, да се увива и да залепва за себе си, залепва към еднородни и нееднородни по състав матриали и лепилният й слой е UV устойчив.

Бърз, лесен и гарантиран ремонт на участъци с лентите ETERNABOND RoofSeal или RoofSeal PLUS, съответно за гладки или грапави повърхности. 

Запечатайте проблемни участъци по вашия покрив, тераса, парапет и много други! На снимката е показан частичен ремонт на фуга на камък по борда на тераса. Течовете и влагата са ликвидирани с хидроизолационната лента RoofSeal PLUS. 

10 години гаранция! 

Залепват към разнообразие от повърхности. 

2

Уплътняване на дупки и процепи по стени, фасади и т.н. с двойнозалепващата лента DoubleStick.

Запечатване на снадки по сайдинг на къщи и производствени бази с EternaBond RoofSeal /самозалепваща лента с UV устойчив гръб/

3

Обшивки на комини.

Обработка на покривни изходи на каравани и кемпери с Ремон на басейни, изкуствени езера с универсалната лепенка EternaBond RoofSeal.

4

Обработка на подов сифон за баня с EternaBond DoubleStick /двойнозалепваща лента/

5

С течение на времето различните видове резервоари за вода могат да образуват пукнатини. Вместо да смените целия резервоар, защо да не ремонтирате проблема и да си спестите пари? Лентите EternaBond са страхотни и за точно такъв вид ремонти. На снимката е показано ремонтирано с лента тоалетно казанче.

Ремон на басейни с универсалната лента EternaBond RoofSeal.

6

Когато искате да свържете две секции на кабели на външни елементи - градинско осветление, връзки на поливни системи и т.н. направата на солидна водоустойчива връзка в тези случаи може да се окаже трудна задача. Трябва да се уверите, че решението, което ще използвате е с гарантирано качество, водоустойчиво и няма да се разпадне с времето. EternaBond® DoubleStick е Вашето решение! Лентат може да се оформя в перфектна водоусточива ивица, за да запечата кабелите.

7

При монтажа на електрически контакти най-често се използва познатият на всички изолирбанд за осигуряване на проводник към контакта. Вместо това обаче можете да използвате лента EternaBond WebSeal.

8

Тонколоните се чупят след една или друга година и когато го правят, веднага разбираме. Но понякога, ако говорителят е отделен от основата и не е счупен, може просто да го залепите отново с DoubleStick EternaBond®. Оставете да изсъхне и поставете отново високоговорителя на мястото му исте готови.

Имате старо покривало за лодка и искате да спестите пари, отколкото да купувате ново? Опитайте да закърпите процепите в материята с нашите ленти и вижте незабавния резултат! Грундирайте повърхността с EternaPrime и след това залепете RoofSeal!

9

Поправка на покритието на джакузи, външни басейни. Понякога в това покритие могат да се появат дупки или напуквания, процепи. Използвайте EternaBond RoofSeal!

Във всеки компект за къмпинг има лента. Защо обаче вие да нямате лента, която държи перманентно и на която можете да разчитате безусловно? EternaBond RoofSeal залепва за всякакви повърхности без проблем, с UV-устойчив гръб в черен, бял и сив цвят.

10

За ремонт/монтаж на обшивки, улуци, водосточни тръби от медна ламарина използвайте лепенка CopperFlash! Гърбът на лентата е с 28 грамово медно покритие, което се слива перфектно с цвета на обработената медна повърхност и придобива своя патина ефект с времето! 

 

RoofSeal е подходящата лента за ремонт на снадките при вече съществуваща покривна система. Изключителено бързо и лесно решение за ремонт на течове по метални покриви, TPO, PVC, EPDM покрития, с UV-устойчив гръб в черен, бял и сив цвят. А за покривни системи от битумна хидроизолация можете да използвате RoofSeal PLUS - лента с дебелина на лепилния слой от 1,65мм, специално разработена за грапави повърхности.

Обработка на покривен прозорец със самозалепващата лента EternaBond RoofSeal PLUS. Лентата е с UV-устойчв гръб и гаранция 10 години, използвана е като хидроизолиращ елемент по периферията на позорците, за да осигури водонепропусклива връзка между рамката на прозореца и хидроизолацията.
Лентата е използвана и за уплътняване на фугата между остъклена тераса и хидроизолацията по плоския покрив.

  

 

Millennium е строителното лепило от най-ново поколение за лепене на топлоизолации и хидроизолации! На снимката е показан монтаж на покривна хидроизолационна мембрана, монтирана на лепене с двукомпонентното пенообразно лепило PG-1.