Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

РАМКИ LOCKIN’ POCKET ЗА ПОКРИВНИ ОБРАБОТКИ

Написано от: hydrosystemsbg 10/09/2017 0 Коментари

 

РАМКИ LOCKIN `POCKET ЗА ПОКРИВНИ ОБРАБОТКИ 

Lockin’ Pocket е иновативно и гарантирано решение за хидроизолация на трудните за обработка крачета на стойки за климатици, антени, кабели, въздуховоди, чилъри и т.н. Lockin’ Pocket за хидроизолация на покрива е продукт на американския производител „ROYAL Adhesives&Sealants”.

 

                        

Системата е изключително лесна за монтаж, с бързо време за изпълнение и след инсталиране се превръща в дълотрайна, водоустойчива твърда маса! 

Рамките Lockin’ Pocket са съвместими с основа от битумна мембрана, синтетична ТРО мембрана, метал, EPDM, плоски покриви с чакълена настилка, асфалт или смола от каменовъглен катран. 

Монтажът се извършва в няколко стъпки: 
-    Спазва се минимално отстояние на рамката от обекта за хидроизолация 2,5см 
-    Очертава се външния контур на рамката
-    Уплътнява се основата около преминаващия обект с течен силикон LPS 
-    Нанася се плътна ивица от течния силикон LPS по очертания вече контур 
-    Съединителната фуга на рамката също се запълва със силикон LPS 
-    Рамката се поставя на желаното място и се натиска, за да влзезе в контакт с повърхността на покрива. Отстранява се излишното количество силикон. 
-    Рамката се запълва с универсален двукомпонентен уплътнител Millennium Hurricane Force Extreme®, посредством патентования пистолет Millennium