Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

С CopperFlash ремонтът на обшивки и детайли от медна ламарина е вече възможен!

Написано от: hydrosystemsbg 16/10/2018 0 Коментари

Медната ламарина е материал, който е изключително издържлив във времето, благодарение на способността си да се окислява. Медта винаги е била желан материал от строители, майстори, тенекеджии. Не сами поради качеството си, медната ламарина е и предпочитана заради естетическата красота, която придава на всяка сграда.

Поради своята специфичност, качество и висока цена, медта е по-труден за цялостна смяна материал. Това е свързано с време, ресурси и труд.

В много случаи проблемът на покрива, в обшивката или при покривен детайл от медна ламарина е частичен, на определен участък, което от една страна е трудно за обработка, а от друга – няма как да се избегне ремонт.

В този и други подобни случаи на помощ е самозалепващата лента CopperFlash, която с пециално разработена за съвместимост с медна ламарина, гърба й е с 28 гр. медно покритие, за да се свърже със съществуващата мед на вашия покрив, обшивка, детайл, комин, купол, улама и т.н.

CopperFlash е американска лента, разработена е от няколко вида каучук, синтетични смоли и вградени капсули грунд. Поради този си състав, лентата се залепя за повърхността само въз основа на натиск, без нагряване и се свързва с повърхността на молекулярно ниво. Служи като уплътнител и е перфектни средство за хидроизолация.

Лентата може да се използва, като средство за обработка на конктретно място или при монтаж на детайл, както и за ремонтни работи.

За да се залепи лентата CopperFlash повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията /ако има такива/. За обработка на повърхността е препоръчително да използвате чистител-спрей EternaClean или просто вода/ацетон/коресилин в зависимост от степента на замърсяване на повърхността. Използвайте грунд-спрей/кен EternaPrime, който е препоръчителен за употреба, когато повърхностите са грапави - бетон, тухла, замазка, мазилка и др и задължителен при монтаж в температурния диапазон от +4°С до -29°С. След това остава само да упражните натиск върху самозалепващата лента CopperFlash, за да активирате лепилния слой и ... ГОТОВО!

 

Веднъж залепена, Вие можете да забравите за течовете! Лентата CopperFlash e с дебелина 0,5мм, предлага се на ролки с дължина 7,6м и ширина – 5см или 10см.

 

За повече информация – свържете се с нас 0888/ 59 59 17.