Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Ремонтът през есенно-зимния сезон – Мисия възможна!

Написано от: hydrosystemsbg 04/10/2018 0 Коментари

В България ремонтите вкъщи се правят най-често през летния сезон, поради предимствата на хубавото време и бързото съхнене/ стягане на материалите. Обикновено предпочитаме да извикаме майсторите по времето на лятната си отпуска - от една страна, имаме възможност да се изнесем надалеч, докато текат ремонтните дейности, а от друга - имаме време да почистим и да се подготвим за настъпваща есен и зима.

 

Според представителите на строителния бранш обаче най-доброто време за ремонт е зимата. През този сезон цената на услугата е по-достъпна. На промоция могат да се намерят и много от основните материали за ремонта. Това ви гарантира, че строителната услуга ще бъде свършена значително по-бързо.

 

За да сте спокойни зимата - ремонтирайте покрива. Преди да настъпи зимата с обилните снегове и дъждове, които води след себе си, покривът трябва да е в добро състояние, за да издържи суровата зима, ниските температури, мембраната да не се разлепя, нацепва или напуква. Хората все по-често и по-сериозно се замислят върху това на коя фирма да се доверят за качествено извършване на хидроизолация на покрива или друг вид „закърпване“, от който се нуждае.

 

В зависимост от степента на ремонт на вашия покрив, вие можете и сами да направите поправката. Ако например мембраната е напукана или нацепена на места и от там се появяват течове, можете да направите ремонта на проблемните места с ленти за хидроизолация ETERNABOND®. Тези ленти са самозалепващи, с UV-устойчив гръб, който не се нацепва или напуква в резултат на температурни шокове от много ниски към много високи температури на околната среда. Лентите не се награвят или др. подобни. За да се залепи лентата ETERNABOND® е необходим само натиск с ръка върху мястото на залепване. Така се активира лепилният слой и продуктът залепва към основата. Затова лентите се наричат самозалепващи. Всеки може сам да ги използва за хидроизолация или уплътнение, за ремонти на покриви, у дома, на каравани и кемпери.

 

Единственото условие за залепване на лентите е предварително да почистите повърхността – с вода, ацетон, коресилин или с чистител/грун на марка ETERNABOND®, който да подготви повърхността за залепване на лентата. Използването на грунд или чистител на ETERNABOND® е задължително при залепване на лентите през зимата – при температура под +4°С, при силно замърсени повърхности, както и при повърхности, които са порьозни – като мазилка, фасада, бетон и т.н.

 

С лентите ETERNABOND® можете да направите ремонта на вашия покрив бързо, лесно и гарантирано, независимо от сезона – лято или зима.

 

За повече информация – тел. 0888/ 59 59 17.