Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

CopperFlash – решението за профили и детайли от медна ламарина

Написано от: hydrosystemsbg 25/04/2018 0 Коментари

Като отдавна познат материал,  медната ламарина се използва и в строителството, и в бита. Медната ламарина може да се оформи и в съдове за ежедневна употреба – прибори за хранене или готвене например. Медната ламарина е устойчива на агресивни среди, на климатични влияния, а освен това се съчетава добре с други материали - поддава се на огъване и разтегляне; продуктите, направени от мед са абсолютно безопасни за човешкото здраве. Пресованите медни продукти намират широко приложение при изработването на електротехническо и механично оборудване. От нея може да се оформят медни тръби или маркучи за производство на климатици, профили за покривното тенекеджийство, окомплектовки и т.н. Освен това медта се използва и в декорацията на къщи и огради.

Лентата ETERNABOND® CopperFlash е специално разработена за съчетаване с медна ламарина, тъй като притежава гръб с 28 грамово медно покритие, което чрез естествения процес на окисляване се слива перфектно с профила от медна ламарина.

CopperFlash  е перфектното решение за ремонт на улуци, улами, водосточни тръби, керемиди от медна ламарина, както и на всякакви детайли от медна ламарина.  

Лентата е изключително гъвкава, залепва сама за себе си.

Лентата свързва два еднакви или различни по състав материала – медна ламарина с алуминиева дограма, мазилк, дърво, стъкло, метал и т.н. Това е и едно от големите й предимства.

Лентата ETERNABOND® CopperFlash има висока усточйвиост на плюсови и минусови температури, вкл. устойчивост на шоков температурен диапазон при рзката смяна на температурата пот много студена към много топла. Ведбнъж залепена, лентата няма да се нацепи, разлепи, скъса или напука.

Гърбът и лепилният слой  на лентата са UV-устойчиви, което изключва възможността от нацепване или напукване и от поява на течове.

Лентата е хидроизолационна и уплътнителна. Може да се използва както от професионалисти, така и за домашни нужди.

Дължината на роклите е 7.6м, а ширината, която предлагаме е 5 или 10см.