Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

WEB SEAL – самозалепваща лента с текстилен гръб

Написано от: hydrosystemsbg 23/01/2019 0 Коментари

Революционната лента на американския гигант ERNABOND е вашето решение при  ремонт на участъци от покрива, за места където хидроизолацията е разлепена, с кухини, дупки и т.н., служи за изолация на изкуствени езера, перфектна е и за ремонт и възстановяване на покриви на мобилни домове, каравани и кемпери.

От снимките можете да видите, направата на изкуствено езеро, като в случая лентата WebSeal е използвана за изолация на бетонната изливка. След като лентата е залепена, е боядисан текстилният и гръб от тъкан полиестер, който осигурява максимална податливост на формоване. За да се залепи лепенката повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията. За обработка на повърхностите е препоръчително да използвате EternaClean – чистител или EternaPrime – грунд.

 

Монтажът на WebSeal става, като я поставите върху участъка за ремонт, след което постепенно отлепяте защитния филм, за да предотвратите замърсяване на лепенката преди полагане. За да залепне и да действа като хидроизолиращ елемент обаче върху лепенката трябва да се упражни натиск. Посредством натиска с ръка или с металния валяк на EternaBond се активира процеса на залепване.

 

Лепенката може да се реже и обвива около обекти с всякаква форма. За монтажа не са ви необходими никакви специфични уреди, можете да я залепите сами, следвайки ТРИТЕ ЛЕСНИ СТЪПКИ: ПОЧИСТВАТЕ, ПОЛАГАТЕ, НАТИСКАТЕ!

 

Лентата WebSeal на Eternabond е с дебелина 0,8мм и се предлага в 3 размера:

  • 5 см х 15,2 м за ролка
  • 10 см х 15,2 м за ролка
  • 15 см х 15,2 м за ролка

 

 

WebSeal притежава изключителна пластичност, приляга перфектно към повърхности с всякаква форма, без да се връща обратно в първоначалното си състояние, може да се реже и обвива около обекти с всякаква форма. Необходима е обаче допълнителна защита срещу UV лъчи.

Всички самозалепващи ленти на Eternabond могат да се използват не само от специалисти в областа на строителството, но и от всяко домакинство. С лентите си гарантирате бърз, чист и надежден ремонт на всяко проблемно място по вашият покрив или вътрешно приложение към дома ви!