Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Самозалепващата лента за хидроизолация и ползите от нея

Написано от: hydrosystemsbg 11/12/2017 0 Коментари

Самозалепващата лента за хидроизолация и ползите от нея?

Самозалепващат лента ETERNABOND е широко позната в САЩ, като едно от най-добрите средства за ремонт на всеки тип покрив!

Липсата на т.  нар. „памет” на лентата й позволява да заеме всякаква форма, за да изпълни финкцията си – хидроизолация и уплътнение.

Комбинацията от UV-устойчив гръб и лепилен слой, заедно с патентованата Микрополимерна технология на залепване, прави лентите ETERNABOND устойчиви на суровите атмосферни условия в период от 10 години! Тези технически характеристики предпазват продукта от напукване, разлепване, нацепване и др. подобни и то не само по време на гаранционния период, но и след това, тъй като очакваната продължитеолност на живота на лентата е около 30 години.

Микрополимерната технология на залепване на лентите представлява смес от няколко различни вида смола, каучук и вградени капсули грунд, които се спукват при осъществяване на натиск за залепване на лентата ETERNABOND. Това е принципа на залепване на лентите – без затопляне, нагряване и др. подобни. По този начин лентата се свързва с повърхността на молекулярно ниво и след това е много трудно да бъде отлепена. 

Къде е подходящо да използваме самозалепващите ленти ?

Ремонтът и поддръжката на покрива на мобилни къщи е основна стъпка в гарантирането на дългия живот на Вашата инвестиция. Повечето производители инсталират каучукови (EPDM) или TPO покриви на своите автомобили, защото са леки и гъвкави, докато някои избират фибростъкло или алуминий, защото осигуряват твърда повърхност.

Независимо от това, гумените и TPO покриви са по-податливи на повреди, особено от надземни предмети като клони; докато стъклопластът и алуминиевите покриви са по-податливи на стрес и пукнатини от окисляване.

В тези случай решението е самозелапваща лента!

Лентите, които предлагаме за хидроизолация са с UV-устойчив ТРО гръб и лепилен слой, което предпазва лентата от нацепване и напукване вследствие на атмосферните условия, рязка смяна на температурата и т.н.

С ETERNABOND лесно и бързо можете да се грижите за  покрива на своята каравана или кемпер. Лентата може да се използва за ремонт на покрива, за хидроизолацията на изходите на покрива, за обработка на лайсни и др. лентите осигуряват херметическа непропускливост и хидроизолация!

Хидроизолационната лента се свързва с повърхността за секунди, за да осигури хидроизолационната си функция. Без излишни продукти – само почиствате повърхността с чистител или грунд ETERNABOND и след това залепяте лентата посредством стоманен ролер или натиск с ръка.