Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

ETERNABOND DoubleStick – Универсалната многофункционална лента за хидроизолация

Написано от: hydrosystemsbg 23/08/2017 0 Коментари

 

Лентата DoubleStick е иновативна и многофункционална хидроизолационна лента за ремонт на покриви, каравани и кемпери, както и ремонти у дома.

 

DoubleStick залепва към разнообразие от повърхности – бетон, дърво, стъкло, гранитогрес, метал и т.н. Едиственото ограничение за повърхността е относно PVC хидроизолационна мембрана – необходимо е мембраната да бъде поне 5 годишна, за да залепне лентата.

 

С КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВА? Лентата служи за осигуряване на херметическа непропускливост и хидроизолация на две или повече еднородни или разнородни повърхности.

 

Лентата DoubleStick е разработена на основата на т. нар. Технология на микроуплътнители. Микроуплътнителите залепват към почти всяка повърхност на молякулярно ниво, увеличавй площта си на залепване. Микроуплътнителите са самолекуващи се т.е. изключително толерантни са към среди с химикали, което пък прави лентите ETERNABOND идеални за употреба в екстремни индустриални среди.

Заедно с това, в състава на лентите се съдържат синтетични смоли и вградени капсули грунд, които при оказване на натиск върху лентата се пукат и спомагат за отличната лепилна връзка!

 

МОНТАЖ: Лесно и бързо в три стъпки: 1. Почиствате повърхността; 2. Залепяте лентата, 3. Натискате, за да се залепи! ГОТОВО!

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:  уплътнение, хидроизолация на покриви, каравани и кмпери, кабели, снадки на улуци, улами, уплътнение на прозорци и още много други!

 

Хидроизолирайте надеждно и гарантирано с ETERNABOND DoubleStick!