Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Уплътняване и ремонт на външни въздуховодни системи

Написано от: hydrosystemsbg 20/11/2017 0 Коментари

Американски самозалепващи ленти за уплътняване и ремонт на външни въздуховодни системи!

 

Самозалепващите ленти ETERNABOND служат и за уплътняване и осигуряване на херметическа непропускливост на системи от външни въздуховоди и за ремонтни дейности по тях. Спрете теча лесно и бързо със самозалепващите ленти ETERNABOND.

 

Лентите залепват за разнообразие от повърхности и могат да намерят приложение практически навсякъде – дърво, метал, бетон, пластмаса, битумни и синтетични мембрани, мазилки, дограми и др. Лентите могат да се режат и обвиват около обекти с всякаква форма, служат за създаване на водоплътна и дълготрайна връзка между две или повече еднородни или нееднородни повърхности.

 

Структурата на лентите се състои от адхезивен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant на ETERNABOND - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Тази технология осигурява залепване на лепенката за основата единствено посредством натиск. Натискът активира синтетичните смоли в състава на лепенката, тя залепва за основата и по този начин се получава водонепропусклива връзка. Предпазното покритие е устойчиво на UV-лъчение.

 

С гаранция 10 години, а издържливостта им е над 35 години!

 

Запазват гъвкавостта си дори и при -57ºС!

 

„Хидроизолационни системи“ ООД – официален представител на ROYAL Adhesives and Sealants, USA!