Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Заложете на качеството и бързината с двукомпонентното лепило Millennium One Step!

Написано от: hydrosystemsbg 05/06/2018 0 Коментари

Лепилото е пенообразно – образува пяна за секунди и увеличава стъпката си до 8см ширина, с което увеличава съответно и лепилната площ. Използването на такъв вид лепило е знчително предимство, защити бързото му нанасяне ви спестява време и разходи за труд.

Лепилото няма отворено време за реакция в сравнение с познатите до момента лепила на циментова основа. 

Как да използваме двукомпонентното лепило Millennium One Step?

Използвайте двукомпонентното лепило Millennium One Step за лепене на топлоизолация, както по хоризонтални, така и по вертикални повърхности. 
Методът на нанасяне със специално разработения за лепилото пистолет Millennium позволява бързо и равномерно разпределение на ивиците лепило и смесване на компонентите му в съотношение 1:1.

Лепилото може да се използва за лепене както на топлоизолация, така и на хидроизолация – за лепене на XPS към самозалепваща битумна мембрана с алуминиево фолио, при каширана синтетична ТРО мембрана, при покриви покрити с чакъл, за лепене на плоскости, като OSB и дърво.  Millennium One Step притежава трайна еластичност и абсорбира напреженията

Можем ли да използваме лепилото за лепене на хидроизолация?

Лепенето на хидроизолацията или топлоизолацията елиминира т.нар. термомостове, които първо че пробиват материала, втори предпоставка са за т.нар. изтичане на топлината през зимата, заради пробиването от крепежите и трето - термомостовете са сериозна причина за появата на течове напред във времето.

Какви други предимства предоставя лепилото?

За монтажа при вертикални повърхности е достатъчно да подредите плочите предварително в хоризонтално положение. След това нанасяте лепилото и залепяте!

За монтаж при хоризонтални повърхности нанасяте лепилото директно на ивици през около 30-35см.

Какви са основните предимства на лепилото?

- без време за т. нар. "стягане" на лепилото; веднага след залепяне на топлоизолационните плочи може да се стъпва/ продължава със следващия етап на строителство;
- производителност, благодарение на оборудването;
- устойчивост на високи и ниски температури;
- образува пяна дори и в минусови температури;
- образува по-широка лепилна стъпка - до 8см; 
- спестява време и труд.

За повече информация можете да се свържете с нас на тел. 0888/ 59 59 17.