Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41 Двойнозалепваща хидроизолационна лента DoubleStick 25mm x 15.2m
Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Двойнозалепваща хидроизолационна лента DoubleStick, 25mm x 15.2m

Двойнозалепваща хидроизолационна лента DoubleStick, 25mm x 15.2m

Двойнозалепващата лента DoubleStick свързва две или повече еднородни или разнородни повърхности. Тази хидроизолационна лента е чудесно и сигурно решение за монтаж на покривни прозорци, вентилационни изходи, обшивки, уплътняване на пукнатини, цепнатини, външни мазилки, тръби, служи и като уплътнител /маджун/ между стъкло и рамката на прозореца, за обработка на снадки в покривни материали, като ТРО, метал, залепва към битумни хидроизолации, битумни и керамични кемериди, дърво, стъкло, пластмаса и др.

Двойнозалепващата лента за хидроизолация DoubleStick на EternaBond® залепва от двете си страни, защитена е със силиконов филм отгоре и отдолу, не е армирана, лепилният слой е с UV-протектор и може да променя формата си, и да се увива около себе си.

Структурата на лентата за хидроизолации се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой на двойнозалепващата лента DoubleStick се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond®, който е единственият уред, препоръчан при монтаж. Веднъж залепена, лентата се слива с повърхността на молекулярно ниво и е почти невъзможно да бъде отлепена! Така разработен, лепилният слой е изключително устойчив на химически контакт, на озон, кислород, кръговрата на сезоните - топлина, влага, студ, което означава, че на практика е невъзможно да се получи температурен шок, вследствие на който да възникне теч от мястото на залепване. С изключение на почистването на повърхността преди полагане, лентата DoubleStick е на практика перманентна система за поправки в една стъпка - Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! DoubleStick създава водо-, влаго- и въздухоустойчива бариера.

За да се залепи двойнозалепващата лента DoubleStick повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията /ако има такива/. За обработка на повърхността е препоръчително да използвате чистител-спрей EternaClean или просто вода/ацетон/коресилин в зависимост от степента на замърсяване на повърхността. Използвайте грунд-спрей/кен EternaPrime, който е препоръчителен за употреба, когато повърхностите са грапави - бетон, тухла, замазка, мазилка и др и задължителен при монтаж в температурния диапазон от +4°С до -29°С. След това остава само да упражните натиск върху двойнозалепшващата лента DoubleStick, за да активирате лепилния слой и ... ГОТОВО!

Двойнозалепващата хидроизолационна лента DoubleStick прилепва върху разнообразие от повърхности: дърво, метал пластмаса, стъкло, замазка, фасада, битумни мембрани - SBS и APP, керамични/битумни керемиди, алуминий, мед, гипсови плоскости, стъклопласти, тухли, бетон, зидария, OSB, термопласти и др.

Много е еластична, залепва върху себе си т.е. може да се реже и обвива около обекти с всякаква форма и релеф. Дебелината на лентата за уплътнение DoubleStick – 1,50 мм позволява разширяване на стъпката на залепване върху повърхността.

Идеална е за използване като уплътнение при монтаж на прозорци и вентилационни отвори на покриви и на каварани, кемпери, за уплътняване на тръби, изходи, дупки, процепи, изолиране на кабели и др. Двойнозалепващата лента за хидроизолации и уплътняване DoubleStick може да служи и като маджун за прозорци при необходимост от уплътняване на пространството между стъклото и рамката на прозореца. Отстранявате двата слоя на силиконовия филм и навивате лепенката във формата на въже. След това приттискате върху мястото, за да запечата отвора. ГОТОВО! 

Веднъж залепена, Вие можете да забравите за течовете! В допълнение на това тази лента за хидроизолации и уплътнение може да се прегъне, да се свие на топче, да се използва като формовъчен уплътнител за запълване на пропуски и дупки или като уплътнение около стенни прониквания, всякакъв вид тръби.

Ролките самозалепваща лента DoubleStick са с дебелина 1,5 мм, дължина 15,2 м и няколко размера ширини: 2,5 см, 5 см, и 7,5 см.

Може да се направи индивидуална доставка при поръчка на минимум 1 кашон /6 ролки/ ленти на 10 см ширина.

Видео:

- какво представлява двойнозалепващата лента DoubleStick: https://www.youtube.com/watch?v=S6FFxPX68KI

- уплътняване при монтаж на винтове: https://www.youtube.com/watch?v=FNwvv1HdnV8

- уплътняване на връзки и изходи: https://www.youtube.com/watch?v=M0sYT_jR4z8

- монтаж на покривен изход/прозорец: https://www.youtube.com/watch?v=xpjYSWiAEig

ВАЖНО: Не се препоръчва за употреба при опорно-структурни решения, тъй като лентата не е проектирана да носи на тежест.

 

ЕФЕКТИВНОСТ:

-100% водоустойчив продукт

- лепилният слой се активира само чрез натиск - с ръка или с метлния ролер EternaBond

- залепва към разнообразие от повърхности

- залепва към повърхността на молекулярно ниво= по-висока повърхностна адхезия

- с вграден грунд

- лесен монтаж в три стъпки: ПОЧИСТВАТЕ, ЗАЛЕПЯТЕ, НАТИСКАТЕ.... ГОТОВО!

УСТОЙЧИВОСТ:

- гаранция - 10 години

- средна продължителност на живот на продукта - 20 години

- без разтворители

- без ЛОС /летливи органични съединения/

- не отделя вредни газове, гарантирайки качеството на въздуха вътре в сградите

- изключително стабилен продукт срещу действието на атмосферните влияния - запазва еластичност до -57°C

- без втвърдяване, нацепване, напукване;


Код: EB-6D01-50EU – сив цвят
2,5см х 15,2м
24 ролки в кашон
Тегло: 0,725 за 1 бр.
Размери: 13,97 х 13,46 х 2,8 см

Какво представлява двойнозалепващата лента DoubleStickкакво представлява двойнозалепващата лента DoubleStick: 

Уплътняване при монтаж на винтове: 

Уплътняване на връзки и изходи:Монтаж на покривен изход/прозорец:  • Модел: EB-6D01-50EU
  • Наличност: В наличност
  • 51.17 лв.

Опции

Етикети: Двойнозалепваща лента за хидроизолация DoubleStick, хидроизолационна лента, ремонт покриви, самозалепваща лента, хидроизолационна лента