Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41 Грунд спрей за хидроизолация EternaPrime®
Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Грунд спрей за хидроизолация EternaPrime®

Грунд спрей за хидроизолация EternaPrime®
Изключително удобен вариант под формата на спрей, подходящ за малки ремонти. Помага за сцеплението на всички самозалепващи ленти EternaBond, особено при залепване по неравни или корозирали повърхности.

Почистването на повърхността е УСЛОВИЕ НОМЕР 1 за ефективния и качествен монтаж на самозалепващите ленти EternaBond. Грундът създава стабилна основа за залепване на хидроизолационните ленти EternaBond.

Грундът за хидроизолация и ремонт EternaPrime е предназначен за подпомагане на сцеплението на самозалепващите ленти EternaBond и подготвя повърхността, върху която ще се залепват. Това се отнася и за бутилови, и други видове ленти. Грундът е отличен за употреба и с модифицирани битумни хидроизолационни мембрани, но не се използва за почистване на PVC мембрани. Използвайте грунд EternaPrime, когато повърхностите, които ще се обработват със самозалепваща лента за хидроизолация са много мръсни (окислени и не могат да бъдат лесно почистени) или прашни (с катран, чакъл), за да осигури перфектно залепване към основата. Грундът подготвя повърхността, като актвира частиците в нея за залепване на лентата за хидроизолация и уплътняване. Грундът EternaPrime Ви позволява да работите с лентите и при температури на околната среда до -29°C.

EternaPrime е препоръчителен за употреба, когато повърхностите са грапави - бетон, тухла, замазка, мазилка и др и задължителен при монтаж, който се извършва в температурния диапазон от +4°С до -29°С. След това остава само да упражните натиск върху самозалепващата лента, за да активирате лепилния слой и ... ГОТОВО!

  • Модел: EB-EPSPC
  • Наличност: В наличност
  • 52.85 лв.
  • 6 или повече 41.84 лв.
  • 11 или повече 39.64 лв.
  • 21 или повече 37.43 лв.

Етикети: Грунд спрей за хидроизолация EternaPrime® ремонт подготовка основа самозалепващи ленти