Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41 Хидроизолационна лента ETERNABOND ROOFSEAL TAN 10см х 7.6м | Хидроизолационни системи ООД
Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Хидроизолационна лента ETERNABOND ROOFSEAL TAN 10см х 7.6м

Хидроизолационна лента ETERNABOND ROOFSEAL TAN 10см х 7.6м

Новият ни артикул от самозалепващите хидроизолационни ленти ETERNABOND - едностранно залепваща лента от модела ROOFSEAL, вече и в цвят TAN – ТЕЛЕСЕН!!!

Самозалепващата лента RoofSeal е хидроизолационен продукт за ремонт на проблемните шевове на разлепена, нацепена, пробита еднопластова хидроизолация - TPO, старо PVC, при метални покриви за направа на водонепропускливи уплътнения на снадките, за монтаж на вентилационни изходи, за обработка на снадките на външни въздуховодни системи, при обработка на завършващи профили, обшивки на комини, ремонт на покриви на каравани и кемпери и много други цели за хидроизолации, уплътняване и ремонт на трудно достъпни места! Залепва към еднородни и разнородни повърхности!

Запечатайте всяко откъсване, разкъсване или отворен/разлепен шев в покривната мембрана със самозалепващата лента за хидроизолации RoofSeal. Лентата RoofSeal е най-доброто решение за ремонт на течове с цел хидроизолация и уплътняване. Това е изборът на професионалистите за ремонт на покрива! Самозалепващата лента е съвместима с почти всички видове покривни покрития, включително EPDM, TPO, Hypalon, повечето PVC мембрани, изискването е PVC мембраната да е няколко годишна. Самозалепващата лента за хидроизолации и уплътняване RoofSeal е съвместима с всички видове метали и метални покрития, дори мед, плочки, гранитогрес, дърво, бетон, стъкло, пластмаса, керамични керемиди и др. Приложима е за ремонт на тенти, сенници, палатки, ремаркета, оранжерии и много други! Самозалепващите ленти EternaBond имат разнообразно и универсалноприложение, което не може да бъде изброено до край! Вие сами можете да намерите ново приложение на самозалепващата лента RoofSeal. 

Този цвят е изключително подходящ за защита, хидрозиолация, водонепропускливост на фуги между плочи декоративен естествен камък по бордове на тераси и покриви. 

Лентата от този цвят може да се използва за хидроизолация, непроспускливост и припокриване на завършването на хидроизолацията на бордове на обитаеми тераси и покриви, където също има детайл от естествен камък /снимка 2/. Най-често полиуретановия пълнител, който се слага над завършващата лайсна за хидроизолацията се "износва", напуква, нацепва след 3-4 години. за да не се избегне този проблем и да се удължи живота на тази част от хидроизолационната система може да се използва ROOFSEAL TAN, който да се слее с камъка и едновременно с това да хидроизолира. 

Самозалепващата лента RoofSeal дори работи чудесно при необходимост от уплътнение на снадките на басейни, при поправки на пукнатини, нацепвания във външен сайдинг на сгради, за уплътняване на фуги на шапки по бордове, снадки на системи от външни въздуховоди, за обработка на завършващи профили, обшивки, бордове, при ремонт на покрива на вашата каравана/кемпер, при обработка на изходите на покрива, при монтаж на покривни прозорци и др.

Структурата й се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой на лентата RoofSeal се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond®, който е единственият уред, препоръчан при монтаж. Веднъж залепена, лентата се слива с повърхността на молекулярно ниво и е почти невъзможно да бъде отлепена! Така разработен, лепилният слой е изключително устойчив на химически контакт, на озон, кислород, кръговрата на сезоните - топлина, влага, студ, което означава, че на практика е невъзможно да се получи температурен шок, вследствие на който да възникне теч от мястото на залепване.

За обработка на повърхността е препоръчително да използвате чистител-спрей EternaClean или просто вода/ацетон/коресилин в зависимост от степента на замърсяване на повърхността. Използвайте грунд-спрей/кен EternaPrime, който е препоръчителен за употреба, когато повърхностите са грапави - бетон, тухла, замазка, мазилка и др и задължителен при монтаж в температурния диапазон от +4°С до -29°С. След това остава само да упражните натиск върху самозалепващата лента RoofSeal, за да активирате лепилния слой и ... ГОТОВО!

С изключение на почистването на повърхността преди полагане, лентата RoofSeal е на практика перманентна система за поправки в една стъпка - Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! Самозалепващата лента RoofSeal създава водо-, влаго- и въздухоустойчива бариера. За да залепне и да действа, като хидроизолиращ елемент върху лентата трябва да се упражни натиск. Посредством натиска с ръка или с металния ролер вие активирате процеса на залепване на продукта.

Самозалепващата лента RoofSeal е с UV устойчив гръб в цвят – телесен. Лепилният слой е защитен посредством силиконов филм, който се отстранява непосредствено преди залепване. Гърбът на лентата е UV устойчив, дори и след 10 години излагане на постоянна слънчева светлина, съответно дъжд, влага и ниски температури. Благодарение на вградения грунд в лепилния слой на самозалешващата лента, в съчетание с технологията MicroSealant, RoofSeal може да се свърже без проблеми с повърхността.

Самозалепващата лента RoofSeal осигурява перманентно водоустойчиво уплътняване на повърхността, върху която е залепена!

По-големият фактор на удължение на самозалепващата лента RoofSeal – повече от 700% гарантира, че RoofSeal ще се огъва, разширява и свива при всякакви условия, без да се скъса, нацепи или напука. Самозалепващите ленти RoofSeal се предлагат с дебелина 0,9 мм, в три цвята – сив, бял и черен, няколко вида ширини – 5 см, 10 см и 15 см и дължина на ролката – 7,6 м.

ВАЖНО: Не се препоръчва за употреба при опорно-структурни решения, тъй като лентата не е проектирана да носи на тежест.

 

ЕФЕКТИВНОСТ:

-100% водоустойчив продукт

- лепилният слой се активира само чрез натиск - с ръка или с метлния ролер EternaBond

- залепват към разнообразие от повърхности

- залепва към повърхността на молекулярно ниво= по-висока повърхностна адхезия

- с вграден грунд

- лесен монтаж в три стъпки: ПОЧИСТВАТЕ, ЗАЛЕПЯТЕ, НАТИСКАТЕ.... ГОТОВО!

 

УСТОЙЧИВОСТ:

- гаранция - 10 години

- средна продължителност на живот на продукта - 20 години

- без разтворители

- без ЛОС /летливи органични съединения/

- не отделя вредни газове, гарантирайки качеството на въздуха вътре в сградите

- изключително стабилен продукт срещу действието на атмосферните влияния - запазва еластичност до -57°C

- без втвърдяване, нацепване, напукване;

 

  • Модел: EB-RT04-25EU
  • Наличност: В наличност
  • 68.28 лв.

Опции