Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

WebSeal - изолиращата лента перфектна за изкуствени езера, кемпери и покриви

Написано от: hydrosystemsbg 02/07/2019 0 Коментари

WebSeal е самозалепваща лепенка с текстил за ремонт на участъци от почти всякакъв характер. Уникалното при нея е че е изработена с текстилен гръб, върху който можете да нанесете мазилка/ замазка, лепило, боя и всякакъв вид финишни покрития. Залепва към всякакви повърхности: стомана, алуминий,  поцинкована ламарина, алуминиево фолио, гипсови плоскости, дърво, каучук, катран, полиетилен, полипропилен, полистирен, стъклопласти, тухли, бетон, зидария, каучук, термопласти, еднопластови хидроизолационни мембрани.

Самозалепващите ленти EternaBond осигуряват водоплътна и дълготрайна връзка между две или повече еднородни или нееднородни повърхности. Тяхната структура се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой се активира при оказване на натиск с ръка или с метален ролер EternaBond® - единственият уред, който е разработен и препоръчан за монтаж на лентите. Веднъж залепена, лентата EternaBond се свързва с основата на молекулярно ниво и не е възможно да бъде отлепена. Така разработен, лепилният слой е устойчив на химически контакт, озон, кислород, горещина, студ, на кръговрата на сезоните, което означава, че на практика е невъзможно да се получи температурен шок и вследствие на това - възникване на теч от мястото на снаждане.

 Веднъж залепена, лентата EternaBond се свързва с основата на молекулярно ниво и не е възможно да бъде отлепена. Лентите не са временно решение, а представляват средство за постоянен ремонт. Лентите могат да се използват, както от професионалисти – в строиелството и хидроизолациите, така и от всеки собственик, който може сам да се справи с течовете.