Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Какво знаем за лентата WebSeal и за какво може да ни бъде полезна?

Написано от: hydrosystemsbg 26/08/2019 0 Коментари

Лентата WebSeal е един от моделите ленти на американската марка EternaBond, която е № 1 по разпознаваемост в САЩ сред фирмите за хидроизолации, собствениците на каравани и кемпери и др. Тези ленти могат да се използват както от професионалисти, така и от непрофесионалисти.

С какво се отличават лентите Eternabond?

Това, което отличава лентите с марка EternaBond е, че те са разработени на основата на каучук, вградени капсули грунд и синтетични смоли, няма т в състава си битум и за това не се нагряват и др. подобни при монтаж. Лентите EternaBond залепват само посредством натиск с ръка или с металния ролер на марката, разработен специално за монтаж на лентите.

Какви са характеристиките на тази разновидност на Eternabond?

Този модел лента е с текстилен гръб от т. нар. материал  Геотекстил, който се използва в хидроизолациите за защита, дренажен и разделителен слой. В случая, текстилният гръб на лентата е направен с цел да се боядисва – замазка, мазана хидроизолация, боя, латекс, грунд, мазилка и др. финишни покрития.  Това дава изключително предимство на лентата, тъй като тя мпже да залепва за разнообразие от повърхности и да се свързва с тях посредством боя, замазка и т.н. Така вие едновременно хидроизолирате участъка надеждно и гарантирано, но и можете да използвате лентата, като свързващ елемент.

 

Лентата може да:

  • се  използва, като хидроизолиращ материал при обработката на дограми по фасади;
  • се използва за хидроизолационна връзка между фасада и паркинг на жилищни сгради;
  • се използва, като хидроизолация на воронки и сифони за баня и тераса, преди обработката със замазка;
  • за ремонт на басейни и изкуствени езера у дома;
  • за хидроизолация на линейни отводнители за бани и др.
  • за ремонти у дома;
  • за ремонти на покрива на каравана, кемпер и още много други!

 

Лентите са изключително гъвкави и еластични. Технологията, въз онсова на която са разработени се нарича „MicroSealant”- в превод от анг. Микрополимер т.е. лепилото на лентите е устойчиво на светлина, въздух и топлина и е в състояние да изолира всяка повърхности буквално за минути, само чрез натиск. Натискът активира тази технология в лепилния слой на лентите.

Затова лентите EternaBond са толкова лесни за употреба, но с изключителни технически характеристики и гаранционен срок – 10 години!

 

За повече информация, разгледайте нашата галерия или ни потърсете на тел. 052/ 50 57 57!