Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Каравани и кемпери

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За повечето собственици и ползватели на мобилни домове – каравани/ кемпери, няма нищо по-досадно от изтичане на вода от покрива, особено когато тази вода се появява там, където обработката с обикновените средства за ремонт е ненадеждна или дори невъзможна. В миналото някои биха използвали силикон, за да уплътнят или в знак на пълно отчаяние, биха обиколили мястото с тиксо, но тези ремонти са само временни. Благодарение на лепенките EternaBond® поправката на течовете по покривите на каравани и кемпери е вече перманентна и се прави без проблем - Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! За да се залепи лепенката повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията. За обработка на повърхностите е препоръчително да използвате EternaClean – чистител или EternaPrime – грунд. За да залепне и да действа като хидроизолиращ елемент обаче лепенката трябва да се залепи с натиск. Посредством натиска с ръка или с металния ролер на EternaBond вие активирате процеса на залепване.

Караваните и кемперите са предназначени да бъдат мобилни домове, така че защо да няма опция за ремонта им, която също да е мобилна? Лепенките EternaBond® могат да бъдат навсякъде с вас, за да запечатват всички течове на Вашия мобилен дом. Вземете една ролка с вас и никога няма да бъдете разочаровани!