Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hydrnzcm/public_html/catalog/model/tool/path_manager.php on line 41 Комплект за ремонт на покриви Roof Repair Kit
Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Комплект за хидроизолация Roof Repair Kit

Комплект за хидроизолация Roof Repair Kit

Комплект за хидроизолация, уплътнение и ремонт на покриви Roof Repair Kit е всичко, което ви е необходимо за бърз, лесен и качествен ремонт/довършителни работи по покрив, каравана, кемпер, у дома, на всякакви трудно достъпни места! Монтаж в три стъпки и гарантирано качество от 10 години!

Комплект за хидроизолация и ремонт на покриви Roof Repair Kit EternaBond включва:

- гъбички за почистване на повърхността

- грунд спрей EternaPrime 414мл. Почистването на повърхността е УСЛОВИЕ НОМЕР 1 за ефективния и качествен монтаж на самозалепващите ленти. Грундът създава стабилна основа за залепване на лентите EternaBond. Грундът е предназначен и да подготви повърхността за ремонт, когато тя е замърсена от наличието на пясък, чакъл, оксидирала повърхност и др.) EternaPrime е препоръчителен за употреба, когато повърхностите са грапави - бетон, тухла, замазка, мазилка и др и задължителен при монтаж, който се извършва в температурния диапазон от +4°С до -29°С. След това остава само да упражните натиск върху самозалепващата лента, за да активирате лепилния слой и ... ГОТОВО!

- чистител–спрей EternaClean 414мл. Бързо и лесно средство за почистване на еднопластови покривни системи - метални покриви, синтетични хидроизолации PVC, TPO. Чистителят също е предназначен да подготви повърхността за залепяне на хидроизолационните ленти EternaBond. Състава на чистителя позволява почистването на повърхността от окис, грес, мръсотия, масло и др. 

- макетен нож

- уред за тестване на снадките /за проверка при ремонтни дейности/

- метален ролер EternaBond - единственият специално разработен уред за монтаж на самозалепващите ленти за осигуряване на натиск, който е необходим да се активира лепилния слой на самозалепващата лента. Структурата на лентите се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond.

- самозалепващи ленти за хидроизолация и уплътняване EternaBond - двойнозалепваща лента DoubleStick 5см х 15,2м и самозалепваща лента RoofSeal черен цвят 10см х 7,6м и бял цвят 10см х 7,6м.

 

Всичко това можете прилежно да приберете в специално изработената работна чанта за през-рамо EternaBond, която е изключително удобна за употреба.


Код: EB-KIT-UL

  • Модел: EB-KIT-UL
  • Наличност: В наличност
  • 634.18 лв.
  • 6 или повече 572.34 лв.
  • 11 или повече 542.22 лв.
  • 21 или повече 512.10 лв.

Етикети: Комплект за хидроизолация Roof Repair Kit, ремонт на покриви