Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Многобройните приложения на самозалепващата лента WebSeal на ETERNABOND

Написано от: hydrosystemsbg 12/03/2019 0 Коментари

 

 

WebSeal е самозалепваща лента с текстилно покритие, която намира приложение върху почти всякакви повърхности. С нея можете успешно да направите ремонт на участъци от покрива, за места където хидроизолацията е разлепена, дупки и т.н., служи за изолация на изкуствени езера, перфектна е и за ремонт и възстановяване на покриви на мобилни домове, каравани и кемпери, идеално решение за полагане върху дърво и дървени плоскости.

Отличителното при тази лента е текстилният гръб (тъкан полиестер) , върху който може да се нанася боя, мазилка, лепило или друга течност.

   Монтажът изисква 3 стъпки:

  1. Повърхността да бъде чиста и суха. Ако на места има влага, залепването на лентата ще бъде без ефект. За обработка на повърхностите е препоръчително да използвате EternaClean – чистител или EternaPrime – грунд. Използването на грунда е задължително при по-студените месеци от годината, когато температурите са под 4°С. 
  2. Отлепете защитното фолио и поставете върху избраната повърхност.
  3. Притиснете добре, за да може да се активира лепилният слой.

 

WebSeal притежава изключителна пластичност, приляга перфектно към повърхности с всякаква форма, без да се връща обратно в първоначалното си състояние, може да се реже и обвива около обекти с всякаква форма. Необходима е обаче допълнителна защита срещу UV лъчите.

 

Лентите на ETERNABOND са единствени по рода си поради своя състав. Структурата на им  се състои от лепилен слой, разработен по патентованата микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд.