Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

WebSeal-надеждната лента за изолация на отводнителните елементи на тераса или покрив

Написано от: hydrosystemsbg 31/07/2019 0 Коментари

 

Лентите са с универсално приложение, могат да се използват от професионалисти и непрофесионалисти, служат за уплътнение, хидроизолация и осигуряване на херметическа непропускливост, залепват към разнообразие от повърхности, вкл. еднородни и разнородни повърхности и са високо устойчиви на широк температурен диапазон без да се нацепват, накъсват, отлепят.

 

Можете да използвате хидроизолационна пола от лентата WebSeal, като средство за хидроизолация на воронки/ сифони за баня/ тераса/ покрив, за да направите хидроизолационна връзка между самата вовонка/ сифон и финишното покритие на вашата баня/ тераса/ покрив. Това е от изключително значение за годността на самия отводнителен елемент и на цялостната хидроизолация. Много често недобрата хидроизолация на елементите на вашата тераса/ покрив са причина за вътрешни и външни течове, ремонти и допълнителни разходи.

 

Лентата WebSeal е устойчива на много ниски и високи температури, на честата смяна на водата /в банята/ от студена към топла, не се нацепва или напуква и това прави хидризоалцията с лентата WebSeal 100% гарантирана!

 

Структурата на лентите се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой на лентите се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond®, който е единственият уред, препоръчан при монтаж. Веднъж залепена, лентата се слива с повърхността на молекулярно ниво и е почти невъзможно да бъде отлепена. Така разработен, лепилният слой е изключително устойчив на химически контакт, на озон, кислород, кръговрата на сезоните - топлина, влага, студ, което означава, че на практика е невъзможно да се получи температурен шок, вследствие на който да възникне теч от мястото на залепване.

 

Хидроизолационната лента  може да служи като маншет към воронки/ сифони за баня или тераса /, с корпус, който да се изолира, за да се направи свързване  между периферията на воронката и замазката в комбинация с мазана хидроизолация. Освен като изолираща пола, приложението на лента се намира и като свързващ елемент между алуминиева дограма и фасада.

 

Лентата е перфектното решение за изолиране тъй като нейният гръб е направен от нетъкан текстил, върху който спокойно можете да нанесете боя, замазка, цимент, лакове, течна хидроизолация и др.