Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

RoofSeal PLUS на Eternabond- надеждният ремонт е вече постижим

Написано от: hydrosystemsbg 30/05/2019 0 Коментари

Самозалепващата лента от семейството на  Eternabond – RoofSeal PLUS, ви гарантира надежден ремонт на всякакви повърхности във вашия дом. Няма значение дали лентата е за лична употреба или се използва от професионалисти в строителството, RoofSeal PLUS, има всеобхватно приложение.

Тази лента се използва за да свърже  две или повече еднородни или разнородни повърхности – дърво, стъкло, бетон и мазилка, връзка между дограма и фасада, покривна хидроизолация (битум, TPO, EPDM), поликарбон, метал, покривни прозорци. Благодарение на микроуплътнителите като смоли, вградените капсули каучук с грунд, лентата на ETERNABOND е с едно от най- агресивните лепила – залепва за секунди и прави херметична връзка с основата, но заедно с това е изцяло екологично чист продукт. За да нямате проблеми с течовете, трябва да се придържате към няколко прости правила при монтажа на лентата:

  • Повърхността трябва да е абсолютно суха, обезпрашена и обезмаслена.
  • Отрязвате парче с нужната дължина и широчина и отлепяте защитното фолио.
  • Залепвате върху избраното място и натискате лентата с ръка или с помоща на валяк, като по този начин активирате лепилния слой.

 

От снимката показваме ремонт на покрив, който е с ТРО покритие. В следствие на пробив в мембраната се появява теч от покрива. Използвали сме RoofSeal PLUS, за да изолираме и предотвратим максимално евентуални пробиви в мембраната.

След като EternaBond е залепена на мястото си, тя ще остане там- осигурявайки отлично уплътнение за всяка сграда. Също така лентите запазват еластичността си, след като вече са залепени при температурен диапазон -57◦С до > -93◦С.