Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Обработка на перголи със самозалепваща лента RoofSeal и грунд

Написано от: hydrosystemsbg 25/04/2019 0 Коментари

Обработките винаги са били специфичен вид работа, при която се изисква голямо внимание и прецизност. От снимката се вижда обработка на пергола със самозалепваща лента RoofSeal и грунд, с помощта на който лентата залепва по –добре при ниски температури (под 5°). Перголата е монтирана върху синтетична ТРО хидроизолационна мембрана. Именно този участък на преминаване върху хидроизолацията е едно от слабите места на покривните сиситеми, тъй като от там може да проникне вода. Но с водонепроипускливостта на лентата RoofSeal тази опсаност е изключена! Повърхността около перголата и мемебраната е предварително почистена, за да се залепи лентата.

Лентата прилепва еднакво добре и образува хидроизолацинна врътзка, както с ТРО мембраната, така и с металния материал. Това е едно от големите предимства на лентите ETERNABOND!

Лентите прилепват перфектно, както към еднородни, такаи към разнородни повърхности (дърво, метал, пластмаса, стъкло, PVC и др. вид дограма, замазка, EPDM, TPO, старо PVC, битумни мембрани - SBS, APP, керамични/битумни керемиди, керамика, алуминий, мед, гипсови плоскости, стъклопласти, тухли, бетон, зидария, OSB, термопласти, външна мазилка) и ви гарантират хидроизолация, уплътнение и устойчивост на атмосферните условия.

Удължението при опън на лентите е в зависимост от модела – между > 500% до > 700% +/- 100.

Структурата на лентите се състои от лепилен слой, разработен по патентованата технология MicroSealant® на EternaBond® - микрополимерна технология от синтетични смоли, термопласти и силно пластичен синтетичен каучук с вграден грунд. Лепилният слой на лентите се активира при оказване на натиск с ръка или с металния ролер на EternaBond®, който е единственият уред, препоръчан за монтаж.

За повече информация – 052/ 50 57 57 или www.hydrosystemsbg.com