Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

ОБРАБОТКА НА ТРЪБИ С ETERNABOND WEBSEAL

Написано от: hydrosystemsbg 19/11/2019 0 Коментари

В много случаи обработките на излизащи от бетоновата основа, като отвдоднителни тръби, изходи, кабели и всякакви др. подобни, са една много затормозяваща част от строителния или ремонтен процес.

 

Обикновено, много от хората и строителните фирми предпочитат обмазните средства за хидроизолация и защита около тръби и това в повечето случаи е работещо решение. Но в настоящата статия ще ви представим предимствата на хидроизолационните самозалепващи ленти ETERNABOND®, като алтернатива на обмазните продукти за хидроизолация и ремонт.

 

Лентите ETERNABOND® са самозалепващи хидроизолационни ленти, които имат редица приложения. Едно от тях е за хидроизолация на тръби – обикновено тези изходи са едно от „слабите” места при хидроизолацията на вашата тераса, открита площадка, покрив и т.н. Не добрата или липсата на хидроизолация около такива изходи може да причини впоследствие сериозни проблеми в хидроизолационната система, като наличие на влага, прпопускане на вода, подпухване на финишното покритие от гранитогрес и др. подобни.

 

За целта, вие лесно и бързо, и не на последно място – качествено, можете да направите обработката около тези изходи. Лентите се активират само чрез натиск – без нагряване или др. подобни специфични изисквания за монтаж.

 

Вие можете да направите тази обработка сами или да се доверите на професионалист, който да направи цялата хидроизолационна система на вашия покрив или тераса.

На снимката е показан монтаж на хидроизолационна лента WebSeal, с текстилен гръб, който служи като основа за нанасяне на обмазни продукти – битумна хидроизолация, замазка, боя, лак и т.н. По този начин вие получавате една качествена обработка, която след време няма да се превърне в причина за наличието на конденз, подпухване или задържане на вода.

 

За повче информация и запитвания – 0888/ 59 59 17