Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Приложение на хидроизолационните ленти

 

 

 

10 години гаранция! 

 

Залепват към разнообразие от повърхности. 

Уплътняване на дупки и процепи по стени, фасади и т.н. с двойнозалепващата лента DoubleStick.

Запечатване на снадки по сайдинг на къщи и производствени бази с EternaBond RoofSeal /самозалепваща лента с UV устойчив гръб/

Обшивки на комини.

Обработка на покривни изходи на каравани и кемпери с Ремон на басейни, изкуствени езера с универсалната лепенка EternaBond RoofSeal.

Обработка на подов сифон за баня с EternaBond DoubleStick /двойнозалепваща лента/

 

 

С течение на времето различните видове резервоари за вода могат да образуват пукнатини. Вместо да смените целия резервоар, защо да не ремонтирате проблема и да си спестите пари? Лентите EternaBond са страхотни и за точно такъв вид ремонти. На снимката е показано ремонтирано с лента тоалетно казанче.

Ремон на басейни с универсалната лента EternaBond RoofSeal.

Когато искате да свържете две секции на кабели на външни елементи - градинско осветление, връзки на поливни системи и т.н. направата на солидна водоустойчива връзка в тези случаи може да се окаже трудна задача. Трябва да се уверите, че решението, което ще използвате е с гарантирано качество, водоустойчиво и няма да се разпадне с времето. EternaBond® DoubleStick е Вашето решение! Лентат може да се оформя в перфектна водоусточива ивица, за да запечата кабелите.


 

 

 

При монтажа на електрически контакти най-често се използва познатият на всички изолирбанд за осигуряване на проводник към контакта. Вместо това обаче можете да използвате лента EternaBond WebSeal.

 

Използвайте лентата WebSeal/ RoofSeal, за да хидролизирате връзката между алуминиевата дограма и мазилка / фасада или основа от стоманобетон. Лентата прилепва към еднородни и разнородни повърхности.

Тонколоните се чупят след една или друга година и когато го правят, веднага разбираме. Но понякога, ако говорителят е отделен от основата и не е счупен, може просто да го залепите отново с DoubleStick EternaBond®. Оставете да изсъхне и поставете отново високоговорителя на мястото му исте готови.

 

           

 

 

Имате старо покривало за лодка и искате да спестите пари, отколкото да купувате ново? Опитайте да закърпите процепите в материята с нашите ленти и вижте незабавния резултат! Грундирайте повърхността с EternaPrime и след това залепете RoofSeal!

Поправка на покритието на джакузи, външни басейни. Понякога в това покритие могат да се появат дупки или напуквания, процепи. Използвайте EternaBond RoofSeal!

Във всеки компект за къмпинг има лента. Защо обаче вие да нямате лента, която държи перманентно и на която можете да разчитате безусловно? EternaBond RoofSeal залепва за всякакви повърхности без проблем, с UV-устойчив гръб в черен, бял и сив цвят.

 За ремонт/монтаж на обшивки, улуци, водосточни тръби от медна ламарина използвайте лепенка CopperFlash! Гърбът на лентата е с 28 грамово медно покритие, което се слива перфектно с цвета на обработената медна повърхност и придобива своя патина ефект с времето! 

RoofSeal е подходящата лента за ремонт на снадките при вече съществуваща покривна система. Изключителено бързо и лесно решение за ремонт на течове по метални покриви, TPO, PVC, EPDM покрития, с UV-устойчив гръб в черен, бял и сив цвят. А за покривни системи от битумна хидроизолация можете да използвате RoofSeal PLUS - лента с дебелина на лепилния слой от 1,65мм, специално разработена за грапави повърхности.

 

 

         

 

Обработка на покривен прозорец със самозалепващата лента EternaBond RoofSeal PLUS. Лентата е с UV-устойчв гръб и гаранция 10 години, използвана е като хидроизолиращ елемент по периферията на позорците, за да осигури водонепропусклива връзка между рамката на прозореца и хидроизолацията.
Лентата е използвана и за уплътняване на фугата между остъклена тераса и хидроизолацията по плоския покрив.

Връзка между фасада и ниво партер

 

 

Самозалепващата лента на ETERNABOND – WebSeal е перфектното решение за хидроизолиране на специфични участъци, където обработката със синтетична или битумна мембрана е по-трудна. Лентата е идеална за използване върху различни повърхности, без значение грапави или не, тъй като лепилният слой състоящ се от синтетични смоли, каучук и грунд, прилепва идеално. В случая от снимката лентата е използвана за връзка между фасадата на сградата, която е на замазка, свързваща бетоновата плоча. Гърбът на WebSeal е текстилен като върху него можете да положите всякакъв вид боя, замазка, грунд или друго покритие. 

Направете ремонта на Вашият покрив бързо и лесно без смяна на основното хидроизолационно покритие, като хидроизолирате повредените участъци като нацепена мембрана, нацепени снадки, пробиви със уникалната по рода си самозалепваща хидроизолационна лента Eternabond. 

Лентата е монтирана директно върху съществуващия гранитогрес и служи, като свързващ елемент между плочките и бетоновия ринг. Лентата свързва без проблем две или повече еднородни или разнородни повърхности. Благодарение на технологията на микрокапсулите грунд в комбинация с каучоковите и синтетични смоли, лентатата залепва към основата само чрез натиск, който активира лепилния й слой.

 

Благодарение на текстилния гръб на този модел, хидроизолационната лента WebSeal позволява нанасянето на финишни покрития – в случая мазана хидроизолация за допълнителна защита, която покрива гранитогреса и бетона.