Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Промишлено и гражданско строителство

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Един ремонт на покрива може да варира от поправка на единичен теч до припокриване на мембраната по места или до смяна на цялото съществуващо покритие. Въпреки това, в много случаи средствата и за малките, и за по-сериозните ремонти, са едни и същи. Това може да бъде не само по-скъпо решение, но и да отнеме повече време за изпълнение. Благодарение на продукта EternaBond® - универсални самозалепващи ленти, това вече не е необходимо! EternaBond® е гъвкава, съвместима е с всички видове покривни покрития и е лесна за използване .. Почиствате, Полагате, Натискате ... И сте готови! За да се залепи лепенката повърхността трябва да бъде чиста и суха, да се отстрани влагата, прахът, мръсотията. За обработка на повърхностите е препоръчително да използвате EternaClean – чистител или EternaPrime – грунд. За да залепне и да действа като хидроизолиращ елемент обаче лепенката трябва да се залепи с натиск. Посредством натиска с ръка или с металния ролер на EternaBond вие активирате процеса на залепване.

Използвали сте други продукти за ремонт на покрива преди и не сте доволни? EternaBond® е продуктът, който ще Ви осигури точно необходимото количество, което да използвате за ремонт на течовете и едновременно с това ще намали разходите и времето за монтаж. А Вие ще бъдете спокойни, че течът е запечатан с гаранция от 15 години и очаквана издържливост до 35 години.