Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Рамки обработка

 

 

 

 

 

 

Система Lockin’ Pocket за обработка на покривни преминавания

 

Lockin’ Pocket е иновативно и гарантирано решение за хидроизолация на трудните за обработка крачета на стойки за климатици, антени, кабели, въздуховоди, чилъри и т.н. Lockin’ Pocket за хидроизолация на покрива е продукт на американския производител „ROYAL Adhesives&Sealants”, който произвежда и уникалните по рода си двукопонентни пенообразни уретанови лепила от семейството Millennium, които можете да разгледате в Подкатегория „Продукти”.

Т. нар. Система за обработка на покривни преминавания представлява квадратна или осмоъгълна рамка, изработена от гъвкав еластомер с висока механична якост за хидроизолация на покриви и по-точно на покривни изходи. Рамката се заключва вътрешно, използвайки система с език и жлеб. Рамките за хидроизолация Lockin’ Pocket биват цялостно отлети фабрично или състоящи се от няколко сглобяващи се елемента – вътрешни и външни ъгли, и прави части в различни размери, според размера на обекта, който ще се обработва. Рамките се предлагат в различни размери и различни бройки в опаковка, за да образуват плътно запечатваща рамка около различни по размер покривни преминавания. 

      

      

 

Системата е изключително лесна за монтаж, с бързо време за изпълнение и след инсталиране се превръща в дълотрайна, водоустойчива твърда маса! 

Рамките Lockin’ Pocket са съвместими с основа от битумна мембрана, синтетична ТРО мембрана, метал, EPDM, плоски покриви с чакълена настилка, асфалт или смола от каменовъглен катран. 

Монтажът се извършва в няколко стъпки: 
-    Спазва се минимално отстояние на рамката от обекта за хидроизолация 2,5см 
-    Очертава се външния контур на рамката
-    Уплътнява се основата около преминаващия обект с течен силикон LPS 
-    Нанася се плътна ивица от течния силикон LPS по очертания вече контур 
-    Съединителната фуга на рамката също се запълва със силикон LPS 
-    Рамката се поставя на желаното място и се натиска, за да влзезе в контакт с повърхността на покрива. Отстранява се излишното количество силикон. 
-    Рамката се запълва с универсален двукомпонентен уплътнител Millennium Hurricane Force Extreme®, посредством патентования пистолет Millennium.

 

 

   
Системата осигурява висока водонепропоскливост, само няколко минути след инсталиране, запазва гъвкавост, с което се избягва опасността от нацепване на уплътнителя, а оттам и от поява на течове. 

 Технически карти на продуктите може да откриете на следните адреси:


Millenium lockin pocket

- Millenium hurricane

- Millenium LPS

- Инструкции за монтаж 

Хидроизолацията на изходи на покрива никога не е била толкова лесна и гарантирана! 
Разгледайте нашата ценова листа тук
За запитвания и повече информация за продуктите, свържете се с нас на посочените координати! 

 

 

Т.

Няма добавени продукти в тази категория.