Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Ремонт или изграцдане на детайл на нова конструкция

Написано от: hydrosystemsbg 06/12/2018 0 Коментари

С нашите многофункционални ленти можете да направите лесно и бързо ремонт или изграждане на детайл на нова конструкция и то не само на покрива на вашия дом/ обект.

 

Лентите се различават от познатите на пазара битумни и бутилови ленти на първо място по своя състав – разработени са по патенована технология от синтетични смоли и вградени капсули грунд. Лентите се монтират към основата само чрез натиск – без нагряване или други специфични изисквания. НАЙ-ВАЖНОТО предимство на лентите ETERNABOND® е, че можете да ги използвате и през зимния сезон – устойчиви са на температури под 0°, дори и в сняг, и можете да направите ремонта без да чакате. Лентите са устойчиви на минусови темепратури, а технологията им на производство не позвалоява лепилото им да се нацепи, разлепи и др. подобни. Лентите са до 350% повече гъвкави и устойчиви в сравнение с обикновените хидроизолационни ленти.

 

ДРУГОТО ПРЕДИМСТВО на лентите е, че могат да свързват две или повече еднородни или разнородни повърхности – бетон и мазилка, дограма и фасада, покривни прозорци и покривна хидроизолация, ламарина към бетон или хидроизолация, EPDM в комбинация с различни материали или основи, като бетон.

 

В зависимост от вида на конкретната повърхност – можете да използвате лента за гладки или грапави повърхности. Лентата за гладки повърхности е RoofSeal, която се предлага в няколко цвята – черен, бял, сив или телесен и може да се използва за хидроизолация, уплътнение на различни повърхности, като стъкло, дърво, алуминиева дограма, синтетични хидроизолационни мембрани, метал, поликарбон и още много други.

Лентата за грапави повърхности е модел RoofSeal PLUS, тъй като е с по-плътен лепилен слой с дебелина 1.65мм, предназначен да „обира” неравностите, за да не се нацепи гръвба на лентата. Този модел е перфектен за приложение при битумни мембрани, битумни керемиди, за хидроизолация на връзката между прозорци от алуминиева дограма и фасада на сграда, за връзка между битумна хидроизолация на открити тераси и обитаеми покриви и фасада, мазилка или замазка и още много други.

 

Лентите не са временно решение, а представляват средство за постоянен ремонт.

Лентите могат да се използват, както от професионалисти – в строиелството и хидроизолациите, така и от всеки собственик, който може сам да се справи с течовете.

 

Следвайки трите лесни стъпки – Почиствате повърхността, Залепяте лентата, Натискате, ще се изумите от лесния монтаж и изключителната сила на ETERNABOND®.

За повече информация, потърсете ни на тел. 0888/ 59 59 17.