Сайтът ни използва бисквитки. Поради влязлата в сила на 25.05.2018 европейска директива за защита на личните данни, моля да се запознаете с декларацията ни за поверителност тук

Ремонтът на грапави повърхности вече е бърз и лесен с лентата RoofSeal PLUS!

Написано от: hydrosystemsbg 22/06/2018 0 Коментари

Какво представлява моделът RoofSeal PLUS?

Този модел ленти на EternaBond® е предназначен за трайни ремонти на съществуващи т.е. стари, грапави повърхности от рода на битумна мембрана с посипка, битумни керемиди, бетон, мазилка, фасада и т.н. Лентата е с по-плътен лпилен слой, за да обира неравностите и грапавините на тези повътхности и така да осигури траен хидроизолационен резултат. 

Кога можем да използваме лентата за ремонт или обработка?

Лентите от американската марка EternaBond® могат да се използват както през горещото лято, така и през студената зима, като спазвате няколко прости правила.

  1. Ако повърхността е замърсена, задължително почиствате с чистителя на марката – EternaClean, който е специално разработен за съвместимост с лентите, или можете да използвате обикновена вода, ацетон или коресилин в зависимост от вида на повърхността и степента й на замъряване;
  2. Грубдирате повърхността с грунда на марката – EternaPrime, който е под формата на спрей за по-дребни и малки ремонти или се предлага в расфасовка от 0.95 л. За нанасяне с четка за по-големи площи. Времето за стягане на грунда е различно в зависимост от сезона на полагане – през лятото са му нужни около 15 мин, за да стегне, а през зимата между 30-40 мин. Грундът също е задължителен за употреба, зашото той хомогенизира неравните и порести повърхности и ги подготвя за залепяне на лентата RoofSeal PLUS.
  3. Последната стъпка е залепянето на лентата, коеот трябва да се направи чрез натиск – с ръка или с металния ролер на EternaBond®. Натискът е единственото необхдимо условие за монтажа. Лентите не се награвят, а се залепят само с натиск. Това се дължи на уникалната технология на лентите. Затов са и продукт номер 1 в САЩ!

Кой може да използва лентите RoofSeal PLUS?

Всеки собственик може да направи дълготраен ремонт на покрива на своя дом, навес, каравана, кемпер, фасада или тераса.

Лентите могат да се използват както от професионалисти, така и от непрофесионалисти.

Уверете се сами в лесния им монтаж и дъ;гата им гаранция – 10 години!

Срока им на годност е 5 години.

 

За повече информация и поръчки – 0888/ 59 59 17.